2

Hallo bloggen!!
Endelig er jeg ferdig med livmorhalskreft sprøytene! Jeg tok sprøyten ant,fordi jeg ville bare bli ferdig med det...! Men jeg skulle egentlig ta den først men Sara hadde så lyst å ta den først!! Jeg hadde med mamma fordi jeg hater sprøyter også er jeg mye tryggere når hun er med meg!!??? Jeg hater sprøyter, også har jeg kjempemye SPRØYTESKREKK!!!!!!
Ja....!
Men imogen er det en hel dag ute med den nye klassen min, altså OTUS-dagen..! Da skal vi få en vannglasset som du fyller opp med vann og skriver navn på, den skal vare hele dagen. Vi får en t- skjorte, og fargen på t- skjorten vil vise de nye i klassen og kontaktlæreren.
Vi skal gå på forskjellige poster med den nye klassen våres, også skal vi gå gjennom en aktivitetsløype sammen med den nye klassen. Underveis blir det pause med felles utdelt mat, som ett par elever fra hver klasse henter ved bordene på toppen av Veden. Imorgen slutter vi på skolen klokken 13:15!!! Yuhuu!???? Vi har aldri sluttet så tidlig før!
Men nå har jeg gjort ferdig alle leksene untatt geografien! Den er å finne fakta og bilder om den hvite dame/ utstein kloster!
Men nå skal jeg gå opp til Lillian for å være med henne!;)
Snakkes!;)<3
Har du og tatt sprøyten idag?<3

Lillian

03.06.2013 kl.17:56

Hei Zeliha!!!!!

Ja, jeg har også tatt livmorhalskreft sprøyten. Når kommer må gjøre videoen som du har med Ella? Ellers så liker jeg veldig godt bloggen din, og håper du forsetter med bloggen lenge......:-)

Zeliha Victoria

03.06.2013 kl.19:53

Ja, det kommer jeg til å gjøre. Tror jeg! Jo mange lesere eg har, jo mer bloggeneg...


Skriv en ny kommentar
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits