2

Heey bloggen!
Idag så har jeg vært hos Lillian ca. Til klokken 1. Så gikk jeg hjem, også når jeg kom hjem. Etter 20 minutter syklet jeg opp til tastasenteret. Der kjøpte jeg et deksel til mobilen min, også kjøpte jeg noe på Nille til en. Jeg kan dessverre ikke si hvem jeg kjøpte det fra Nille til, fordi hun leser bloggen min. Hvertfall, så var jeg der i ca. 1 time. Så syklet jeg hjem, så traff jeg mamma, lillesøsteren min og lillebroren min på skolen. Der lærte mamma lillebroren min å sykle, men det gadd han ikke. Han traff 2 8. Klassinger som går i samme klasse som storebroren min. Ørjan og Andreas! Så gikk vi hjem, og da begynte mamma å lage middag, også spilte og så på tv vi andre! Idag så hadde vi Bakte Poteter, ååårrh. Det var bare kjempegodt!!
Og etter det så gikk jeg opp og tok meg en herlig dysj..! Når jeg var ferdig med det gikk jeg ned å så på en film så søsknene så på( de fem legendene)...!
Så gikk jeg rett og slett opp for å legge meg, siden jeg var så sykt trøtt siden igår så la vi oss( Astrid, Aurora, meg og Lillian) oss klokken 00:05...!
Mobilen min er ødelagt, så det er ikke sikkert jeg får lagt ut bildene fra igår!!
Men hvis de kommer så kommer de!!
Blogger mere imorgen når jeg har stått opp!!
Loveyou more bby Justin bieber?????????????

Lilli

08.06.2013 kl.22:06

Haha, bra Zeliha:-)

zelihaavictoriaa

09.06.2013 kl.08:47

Lilli: ;)


Skriv en ny kommentar
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits