1

Heey bloggen!
Nå tenkte jeg å fortelle dere om dagen idag.
Så må jeg bare si st det var Internett her i hytta, så det blir blogging så nye jeg har tid!;)
Vi stod opp klokken 02:20, og da begynte vi å stelle og kle på oss. Også gikk vi ut i bilen og satte oss med qbilbeltene, og inens vi gjorde det skjekket mamma at komfyren var av og Jone skjekket at alle vinduene og aldere var av. Når de hadde gjort det kom de og ut i bilen, og vi begynte å kjøre til kristansand/Kristiansandbåten. Det tok 3 timer til Kristiansand /Kristiansandbåten, også tok båten 3 timer, så når vi kom i land i Danmark fortsatte vi bare å kjøre til der i Danmark vi skulle være. Og det tok 3 timer fra der Kristiansandbåten til der i Danmark vi skulle være.
Når vi kom frem gikk jeg og lillebroren min til en lekeplass, og der var vi i 15min. Og på den lekeplassen var det mange racerbiler som vi måtte betale for å kjøre i hvis vi ville det, også var en vannballong som lå i et basseng ned vann i som folk kunne være inni, også var det ett bygg som var et lekeland. Når vi gikk hjem gikk jeg opp der jeg skal sove også ryddet jeg inn klærne mine i hylla, men jeg deler rom med lillesøsteren mine Julie Charlotte og mira Maria theresia. Men nå har den søte lillebroren min lagt seg, så nå sitter alle oss utenom han og spiller kort og koser oss med frukt, chips og smågodt.
Blogger mere senere!<3
Hva synes du om bildene?
Synes du hytta var koselig?<3(ps: hele hytta er ikke våres!!

Benedikte & Elise

08.07.2013 kl.10:03

Kos deg !

Har spørsmålsrunde på photovenner ! ta en titt og kommenter


Skriv en ny kommentar
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits