0

Hallo alle sammen!
Som dere ser så står det på overskriften: Har tenkt på det, og det jeg har tenkt på er at jeg har lyst til å begynne å blogge igjen! Selvsagt så skal jeg begynne å blogge igjen..!
Men nå sitter jeg på vestameranen med mormor, theresia, Julie og nataniel...!
Vi er på vei inn til hytten våres som vi skal være på i to hele uker, men det er ikke bare vi sol skal være der! Det er Morfar, Mathiad og hunden våres som heter Phillip og som skal være på hytten!;)
Men dette er det siste innlegget jeg legger ut, siden det ikke er Internett på hytten. Men det skal vi kanskje få satt opp en av dagene vi er der inne!;) Og da blir det mere blogging og;)
Men det er bare kanskje..!
Igår var jeg med Morfar og storebroren min Mathias Alexander i byen klokken 22;00 igår kveld, fordi vi var nemmelig på sommeråpent!;)
Der så vi på sendingen på en tv som hang på NRK båten, også kom en som heter Karl Jacob for å ha et flyshow me vannscooteren hans..! Og det var dritkult!! Har fløy i luften, også gjorde han masse forskjellige triks i luften!!;)
Skal legge ut noen bilder sv fra kvelden igår!;)
Snakkes om 2 uker da!;)<3
Hva synes du om bildene?:)<3
Var du på sommeråpent igår kveld?<


Skriv en ny kommentar
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits