0

Hallo alle sammen!
Som dere ser så står det på overskriften: Har tenkt på det, og det jeg har tenkt på er at jeg har lyst til å begynne å blogge igjen! Selvsagt så skal jeg begynne å blogge igjen..!
Men nå sitter jeg på vestameranen med mormor, theresia, Julie og nataniel...!
Vi er på vei inn til hytten våres som vi skal være på i to hele uker, men det er ikke bare vi sol skal være der! Det er Morfar, Mathiad og hunden våres som heter Phillip og som skal være på hytten!;)
Men dette er det siste innlegget jeg legger ut, siden det ikke er Internett på hytten. Men det skal vi kanskje få satt opp en av dagene vi er der inne!;) Og da blir det mere blogging og;)
Men det er bare kanskje..!
Igår var jeg med Morfar og storebroren min Mathias Alexander i byen klokken 22;00 igår kveld, fordi vi var nemmelig på sommeråpent!;)
Der så vi på sendingen på en tv som hang på NRK båten, også kom en som heter Karl Jacob for å ha et flyshow me vannscooteren hans..! Og det var dritkult!! Har fløy i luften, også gjorde han masse forskjellige triks i luften!!;)
Skal legge ut noen bilder sv fra kvelden igår!;)
Snakkes om 2 uker da!;)<3
Hva synes du om bildene?:)<3
Var du på sommeråpent igår kveld?<

1

Heey bloggen!
Nå tenkte jeg å fortelle dere om dagen idag.
Så må jeg bare si st det var Internett her i hytta, så det blir blogging så nye jeg har tid!;)
Vi stod opp klokken 02:20, og da begynte vi å stelle og kle på oss. Også gikk vi ut i bilen og satte oss med qbilbeltene, og inens vi gjorde det skjekket mamma at komfyren var av og Jone skjekket at alle vinduene og aldere var av. Når de hadde gjort det kom de og ut i bilen, og vi begynte å kjøre til kristansand/Kristiansandbåten. Det tok 3 timer til Kristiansand /Kristiansandbåten, også tok båten 3 timer, så når vi kom i land i Danmark fortsatte vi bare å kjøre til der i Danmark vi skulle være. Og det tok 3 timer fra der Kristiansandbåten til der i Danmark vi skulle være.
Når vi kom frem gikk jeg og lillebroren min til en lekeplass, og der var vi i 15min. Og på den lekeplassen var det mange racerbiler som vi måtte betale for å kjøre i hvis vi ville det, også var en vannballong som lå i et basseng ned vann i som folk kunne være inni, også var det ett bygg som var et lekeland. Når vi gikk hjem gikk jeg opp der jeg skal sove også ryddet jeg inn klærne mine i hylla, men jeg deler rom med lillesøsteren mine Julie Charlotte og mira Maria theresia. Men nå har den søte lillebroren min lagt seg, så nå sitter alle oss utenom han og spiller kort og koser oss med frukt, chips og smågodt.
Blogger mere senere!<3
Hva synes du om bildene?
Synes du hytta var koselig?<3(ps: hele hytta er ikke våres!!

0

Heey bloggen!
I natt klokken halv 3 reiser vi til Danmark, så da må vi stå opp i 02:00 tiden. Men vi har pakket idag så da har vi bare igjen å legge tingene våres oppi bag eller sekker og sånt! Så spurte jeg mamma om det var Internett der, og hun svarte ja! Da ble jeg glad!;) For da kan jeg blogge når det frister og snappe folk!;)
Så går Danmarksbåten i halv 7- 7 tiden!;)
Men nå har jeg dusjet og pusset tenner og tatt på meg en kosedress. Men jeg tror at jeg går å legger meg om 15 minutter fordi det er liksom bare 6 timer til vi må stå opp igjen! Jeg trenger litt søvn og!!:)
Så blogger jeg mer imorgen i Danmark!!;)
Snakkes<33

2

Hei alle sammen!
Jeg kom hjem fra Lillian for 1 time ca. Der var Ella, Aurora, Astrid og meg+ Lillian! Vi gjorde istand til imorgen( vedens verden), vi satt opp en stor lavo og ett telt til oss 5 som vi skal sitte inni!
Vedens verden er sånn at vi i 7. Klasse eiger postene! Så er det meg, Ella, Astrid og Aurora som er på en post, og der skal de trekke en lapp fra en skål eller noe og der står det foreksempel prinsessen på erten, så skal de lage sitt eget teater( eventyr) med kostyme og detaljer, så skal de fremføre det for de andre og oss!
Jeg tok forresten noen bilder av teltet og lavoen som jeg tenkte jeg kunne dele med dere!
Men nå skal jeg gå for å kjøpe litt snop og kjeks til imorgen!
Så skal vi lage det litt koselig imorgen inne i lavoen med tepper, bamser, puter o.s.v!!
Snakkes!<3
Hva synes du om bildene?<3

0

Hei alle sammen!
Rett etter skolen idag skal jeg være med nesten hele klassen på en lek som vi hadde i uteskolen på tirsdag. Jeg husker ikke hva den heter!!
Men, så jeg tror at jeg går hjem i 3 halv 4 tiden fordi lillesøsteren min skal feire bursdagen sin. Så trenger mamma hjelp av meg og sånt!!
Men jeg blogger mere i 5 tiden;)
Snakkes!;)??
Loveyou much Justin Bieber!!!????

5

Skoledagen idag startet med engelskpresektasjon, også hadde vi et lite lillefri. Og da var jeg med Ella,Aurora,Astrid og Lillian, så blåste de inn, og da gjorde vi nasjonal prøve til 8. klasse. Bare sånn at du er klar over hva som kan komme på den nasjonale prøven vi skal ha når vi begynner i 8. klasse. At vi er forberedt på hva som kan komme liksom. Så gjorde vi det til vi skulle begynne å spise, så begynte vi å spise klokken 10:45, fordi vi måtte bare bli ferdig med de siste oppgavene! Så kom 1. trinn lærereren opp til oss og ga beskjed at fotografdamen var klar og t bilde av oss klokken 11.15, så klokken 11:5 gikk vi ned på scenen for å ta klassebilde, og alenebilde. Men så var Sibel hos tannlegen, så rakk hun ikke å være med på klassebilde, så gikk vi opp i klasserommet, og da leste vi enten i hylleboka eller tegnet, så leverte vi Naturfagsboken til biblotekaren våres, nede på bibloteket. Så kom jeg opp igjen, og da tegnet jeg.. Men så kom plutselig læreren vår Espen inn og sa at han hadde snakt med fotografen om at vi kunne ta et nytt bilde med alle 7. klassingene. Siden vi er liksom 7. klassinger, og vi skal slutte på barneskolen. Så tok vi et nytt klassebilde, og det tok 5min ca. Så gikk vi opp igjen i klasserommet etterpå, og da skulle vi jogge med vedens verden som allerede er på tirsdag. Så sluttet vi av, ryddet og sånt klokken 13:50, så gikk jeg hjem, og da skulle jeg prove og logge meg innpå fovea for å se klassebildene, og det alenebilde. Men så kunne jeg ikke se bildene, fordi mamma må registrere seg først, men når hun har gjort det så kan jeg se om jeg legger de ut på bloggen..;)

Blogges<33

Hvordan har din skoledag vært idag?<33

0

Hallo alle sammen!

Idag så har jeg egentlig bare vært med Aurora, Astrid og Anna, og senere skal jeg kanske være med Anna igjen, og 2 andre!

Hos Auroa hoppet vi på trampolinen med storebrorn til Aurora i sånn ca. 1 time. Storebroren var med å hoppet i ca. 1 halv time..! Så hadde vi en veldig kjekk lek( hjemmelek) som blir kalt Kikkabo. Den hadde vi i ca. 1 og en halv time. Så har vi spist is( kroneis)....!

Men dette var egentlig bare et kjapt innegg, sånn at derebare skulle få litt opptattering..

Blogges<333

6

Hallo alle sammen!
Nå tenkte jeg å ha ukens blogg. Så hvis du vil bli ukens blogg må du kommentere bloggnavnet ditt og navnet ditt, så trekker jeg en vinner i 10:30 tiden i kveld!!
Snakkes<33

2

Heey bloggen!
Idag så har jeg vært hos Lillian ca. Til klokken 1. Så gikk jeg hjem, også når jeg kom hjem. Etter 20 minutter syklet jeg opp til tastasenteret. Der kjøpte jeg et deksel til mobilen min, også kjøpte jeg noe på Nille til en. Jeg kan dessverre ikke si hvem jeg kjøpte det fra Nille til, fordi hun leser bloggen min. Hvertfall, så var jeg der i ca. 1 time. Så syklet jeg hjem, så traff jeg mamma, lillesøsteren min og lillebroren min på skolen. Der lærte mamma lillebroren min å sykle, men det gadd han ikke. Han traff 2 8. Klassinger som går i samme klasse som storebroren min. Ørjan og Andreas! Så gikk vi hjem, og da begynte mamma å lage middag, også spilte og så på tv vi andre! Idag så hadde vi Bakte Poteter, ååårrh. Det var bare kjempegodt!!
Og etter det så gikk jeg opp og tok meg en herlig dysj..! Når jeg var ferdig med det gikk jeg ned å så på en film så søsknene så på( de fem legendene)...!
Så gikk jeg rett og slett opp for å legge meg, siden jeg var så sykt trøtt siden igår så la vi oss( Astrid, Aurora, meg og Lillian) oss klokken 00:05...!
Mobilen min er ødelagt, så det er ikke sikkert jeg får lagt ut bildene fra igår!!
Men hvis de kommer så kommer de!!
Blogger mere imorgen når jeg har stått opp!!
Loveyou more bby Justin bieber?????????????

2

Hallo alle sammen! 

Nå er jeg i bursdag hos . Lillian. Her er Jeg, Astrid og Aurora. Vi skal overnatte her, forsi det er jo overnattingsbursdag. 

Vi har laget taco også spiste vi det, så har vi vært litt på skolen, så har vi spist kake og spist gele.

Jeg har tatt noen bilder, men de legger jeg ut når jeg kommer hjem imorgen, fordi her er det låst internett. 

Men jeg tror ikke at det kommer flere innlegg i kveld, men imorgen når jeg har kommet hjem skal jeg selvsagt legge ut bildene jeg har tatt..<3

Men da snakkes vi imorgen i 3 halv 4 tiden...<3 

Bloggæs søtnoser<3:***<3

0

Hallo alle sammen! 

Nå er jeg i bursdag hos . Lillian. Her er Jeg, Astrid og Aurora. Vi skal overnatte her, forsi det er jo overnattingsbursdag. 

Vi har laget taco også spiste vi det, så har vi vært litt på skolen, så har vi spist kake og spist gele.

Jeg har tatt noen bilder, men de legger jeg ut når jeg kommer hjem imorgen, fordi her er det låst internett. 

Men jeg tror ikke at det kommer flere innlegg i kveld, men imorgen når jeg har kommet hjem skal jeg selvsagt legge ut bildene jeg har tatt..<3

Men da snakkes vi imorgen i 3 halv 4 tiden...<3 

Bloggæs søtnoser<3:***<3

0

Hallo alle sammen!

Idag på skolen så var det egentlig bare en helt vanlig dag med bare fag. Etter skolen idag så måtte jeg sitte igjen for å gjøre meg ferdig med en presentasjon til ungdomsskolen, altså en selvbiografi. Når jeg ble ferdig med den gikk jeg hjem, og det var i kvart på 3 tiden. Når jeg kom hjem koste jeg litt med hunden min Phillip, og nå sitter jeg i en sakkosett med hunden min og blogger.

 Blogges<3

Hva har du gjort på skolen idag?<3

2

Hallo bloggen!!
Endelig er jeg ferdig med livmorhalskreft sprøytene! Jeg tok sprøyten ant,fordi jeg ville bare bli ferdig med det...! Men jeg skulle egentlig ta den først men Sara hadde så lyst å ta den først!! Jeg hadde med mamma fordi jeg hater sprøyter også er jeg mye tryggere når hun er med meg!!??? Jeg hater sprøyter, også har jeg kjempemye SPRØYTESKREKK!!!!!!
Ja....!
Men imogen er det en hel dag ute med den nye klassen min, altså OTUS-dagen..! Da skal vi få en vannglasset som du fyller opp med vann og skriver navn på, den skal vare hele dagen. Vi får en t- skjorte, og fargen på t- skjorten vil vise de nye i klassen og kontaktlæreren.
Vi skal gå på forskjellige poster med den nye klassen våres, også skal vi gå gjennom en aktivitetsløype sammen med den nye klassen. Underveis blir det pause med felles utdelt mat, som ett par elever fra hver klasse henter ved bordene på toppen av Veden. Imorgen slutter vi på skolen klokken 13:15!!! Yuhuu!???? Vi har aldri sluttet så tidlig før!
Men nå har jeg gjort ferdig alle leksene untatt geografien! Den er å finne fakta og bilder om den hvite dame/ utstein kloster!
Men nå skal jeg gå opp til Lillian for å være med henne!;)
Snakkes!;)<3
Har du og tatt sprøyten idag?<3

0

Hallo bloggen!!
Srry for lite blogging i det siste, men det er derfor jeg ikke har hatt blogglyst i det hele tatt!! Men jeg lover dere, jeg skal ta meg i sammen med blogginga! Jeg lover dere det!!
Men som dere ser på overskriften så er den "Sprøyte", ja! Jeg skal ta sprøyte imorgen, altså nr.3 på livmorhalskreft???? Den aller siste sprøyten:( Det er ikke bare meg som skal ta den, det er mange andre fra klassen min og som skal ta den!
Men jeg hater sprøyter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????? Jeg blir kvalmen og dårlig i form!! Så derfor skal jeg ha med mamma imorgen! Når hun er der er jeg mye tryggere!!
Men imorgen så tar jeg kanskje noen bilder når jeg er ferdig med å ta sprøyten!
Så blogger jeg når jeg har komt hjem fra skolen i morgen, i 3 halv 4 tiden!;)
Ønsk meg lykke til imorgen,
neida????
Elskedeg Justin Bieber??????
Snakkes?
Haters du eller liker du sprøyter????

2
Denne filmen har jeg, Astrid, Aurora og Ella laget!! 
Håper dere liker den!!
video:marerittet


Hva synes dere??

0

Hei bloggen!??
Denne uken har vi bare hatt musikaløving, også hadde vi generalprøve idag klokken halv 1.
Jeg er danser med en gjeng!
I kveld er det forestilling for foreldre og folk som er i familien vår, og i mogen er det forestilling for andre som er foreksempel naboer eller venner. De som skal bli sminket av sminkegruppa skal møte opp klokken 17:15 for å bli sminket, og alle de andre skal møte opp 17:30. Mamma skal filme med kameraet hennes+ ta noen bilder!?? Så jeg skal legge inn videoene og alle bildene på pc-en, også kan jeg legge de ut på bloggen en eller aen gang når jeg får tid!;)
Men nå sitter jeg bare i stuen og kjøler meg ned med en god og en kald kroneis, fordi jeg ble veldig varm etter forestillingen.
Så må jeg jo gå igjen om 2 timer!
Loveyou Justin bieber?
Hvis du vil se på musikalen imorgen så bare kom, hvis du vil lese mere om det så stikk innom bloggen her: Www.densistedagen.blogg.no, og + stikk innom bloggen til min besteveninne Ella: Www. Seenfilm.blogg.no!<3
Ps; husk å kommenter til må gjøre videoen!!?????
Snakkes???

1

Hallo alle sammen!??
Nå har jeg nettopp stått opp, siden storebroren min skal reise til Kristiansand(dyreparken) idag. Han skal overnatte der, men ikke i dyreparken da. De skal gå å se på dyrene også skal de sikkert se hvor de skal sove. Han heter hvertfall Mathias Alexander?!
Dere ser vell overskriften; Tomorrow! Ja, imorgen er det musikal, det er generalprøve for 1-6 klasse på scenen vår. Også på onsdagskvelden kommer foreldre, besteforeldre og andre familier til folk som skal opptre+ gamle lærere!?? På torsdag kommer andre, og hvis du vil komme på denne torsdagen for å se på musikalen til 7. Trinn, så kan du bare det...!??? Men hvis du vil lese mer om musikalen så kan du lese på denne bloggen her; Www.densistedagen.blogg.no?
Håper at mange vil komme????
Og husk: kommenter til må gjøre videoen!!??
Blogges mere etter skolen!????
Loveyou Justin Bieber??

0

Hallo alle sammen!?
Srry for dårlig oppdatering i det siste, men det er derfor jeg har stresset sånn med et geografi prosjekt som jeg skal være ferdig med til denne onsdagen som kommer. Jeg er nesten ferdig med det, jeg mangler bare å skrive om 2 verdensdeler til også skal jeg skrive om et fattig og et rikt land i de 2 verdensdelene.
Men snart skal jeg ta bussen med en av søsknene mine ut til Betlehem, jeg må ta bussen med en av søsknene mine fordi det er ikke plass til alle i bilen. Vi skal i bursdag til mormor og morfaren våres på Betlehem med hele familien dis.
Jeg skal ta bilde av outfiten når jeg kommer hjem,også skal jeg ta litt bilder og.
Snakkes??

2

God morgen søtnosene mine!???
Jeg tid opp for ca. 2 timer siden. Jeg har spist frokost, stelt håret, vasket fjeset mitt og kledd på meg.
Nå sitter jeg egentlig bare i stua i stofaen og blogger, og etter dette innlegget skal jeg spille hay day.
Jeg tenkte å legge ut bilde av outfiten!;)
Buksen; Wow
Singlette; Cubus
Topp; Cubus
Sokker; H&
Srry for dårlig kvalitet på bildene!!????
Snakkes?
Hva synes du om outfiten??
Spiller du hay day???

0

Hallo igjen alle sammen!
Vi spiste middag for 30 minutter siden. Vi spiste terteskjell.
Det ble en veldig sen middag idag.
Snakkes!<3
Liker du terteskjell?
Hva hadde du til middag idag?<3

0

Hallo bloggen!
Srry for lite blogging i det siste, men jeg skal skjerpe meg, jeg lover dere det!! Jeg har ikke blogget i de siste dagene fordi dagene har vært så stress, også har jeg ikke hatt bloggelyst!!
Men somsagt skal jeg skjerpe meg. Jeg skal minst blogge 3 innlegg til dagen!!
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!??????
Idag er det jo 17.mai, og nå tenkte jeg å fortelle om 17.mai dagen min.
Så idag måtte vi stå opp litt tidlig for å stelle håret, spise frokost og ta på bunaden på oss. Også skulle jeg møte klassen min med Skagenkaien senest klokken 09:50, altså 10 på 10. Når jeg, lillesøsteren min Julie og lillesøsteren min Mira Maria Theresia var ferdig stelte med å ha på bunaden våres og hadde blitt stelt på håret. Så kjørte Jone oss ned til byen for å få oss inn i barnetoget. Når vi kom ned på Skagenkaien så tok vi litt bilder også sa vi gratulerer med dagen til folk i klassen våres. Så begynte barnetoget å gå, og da begynte vi å synge noen sanger, også var det mange, bare ikke alle på en gang. Bare en person som gjorde det fra klassen vår, ropte: Gi meg en B- gi meg en Y- gi meg en F- gi meg en J- gi meg en O- gi meg en R- gi meg en D, Ka blir det? Byfjord- hørte ikke, byfjord, en gang til- Byfjord- hakk i platen- Byfjord ,Byfjord, Byfjord, Byfjord. Også sluttet barnetoget på Stavanger stadioen, og da kom storebroren våres å hentet oss. Så kjørte vi hjem, og når vi kom hjem så skulle vi med en gang gå opp til skolen.. Og der var det aktiviteter, salg av pølser, kaker, kaffe, kake, o.s.v.. Så måtte vi gå hjem klokken 10 over halv 1, fordi vi skulle gå å se på russetoget. Og etter det så kjørte vi til mormor og morfar, og nå har vi spist middag, dessert, og nå skal vi spise kake. Nammi<3
Så skal vi kjøre hjem i ca. 6 tiden, og da skal jeg bare slappe av.. Og hoppe på trampolinen.
Jeg har tatt noen bilder fra dagen idag, men de deler jeg med dere senere idag/kveld..<3
Gratulerer med dagen alle sammen???
Snakkes senere når vi har komt hjem!???
Hvordan har din dag vært idag??
Ps: Kommenter til Må Gjøre Videoen!??
Loveyou Justin bieber???

0

Hallo alle sammen!
Jeg spiste kveldsmat for 1 time siden, men nå ligger jeg å skal legge meg til å sove øyeblikk. Jeg er bare så sykt trøtt og sliten for denne dagen..!
Blogger mere før jeg går til skolen imorgen!
Jeg tok meg en herlig dysj klokken halv 8!
Snakkes<3

Ut

2

Hallo alle sammen<3

Nå sal jeg ut å hoppe på trampolinen..

Jeg er erdig med alle leksene, men jeg mangler bare å skrive på prosjektene mine.

Snakkes<3

 

0
video:zeliha skills


Haha glad i deg Zeliha!! We will always be best friends!!

- Ella

10
video:m gjre video

Kommenter!!!

2
Her kommer innskjøps videoen fra da jeg og mamma var på Tasta senteret!
video:zeliha


Håper dere liker den!

0

Hallo alle sammen!
Igår så var det jo finale mellom Siri og Eirik i idol. Den som vant mellom Siri og Eirik var Siri!! Jeg synes at hun var så flink og fortjente å vinne. Hun har bare en nydelig sangstemme.Eirik var mer sånn rockete, for å si det sånn så liker jeg ikke rock i det hele tatt!??
Så nå er idol ferdig for i år.
Snakkes?
Hvem heiet du på av Siri og Eirik??

0

Hallo alle sammen!
Idag så var jeg på Tastaveden fotballbane og der så jeg på når bestevenninnen min Ella spilte kamp med laget hennes(VBK), den første kampen begynte klokken 13:00 også sluttet kampen klokken 13:55. Det var 2 kamper, men VBK vant bare mot austrått(5-0), så tapte VBK mot vikig.
Så sluttet 2 kampen klokken 16:00, og da gikk jeg hjem også slappet jeg egentlig bare av, så gikk jeg opp til Annique(en i klassen min) for å være med hun og Malin i klassen min.
Vi spilte litt minecraft, også gikk vi opp på rommet til Annique, og der sminket Malin og Annique meg, også lakker Malin og Annique neglene mine.
Jeg kan legge ut bilde av neglene mine og!;)
Annique lakket høyre og Malin lakket venstre.
Så gikk jeg hjem, også tok jeg på meg pysjamasen min også gikk jeg ned og lagen 1 potetkake til meg og lillesøsteren min Mira Maria Theresia. Nå sitter mamma, Mathias(storebroren min) og jeg i stua og ser på idol. Idag så er det jo finale på idol, det er bare Siri og Eirik igjen. Heia Siri!!
Første bilde er av det Annique lakket, og det andre bilde er av det Malin lakket!;)
Snakkes<3
Hvem heier du på på idol?
Hva synes du om bildene?

0

God morgen alle søte lesere!
Jeg stod opp for ca.1time siden. Jeg har sist frokost, jeg kan legge ut bilde av hva jeg spiste til frokost senere, og nå sitter jeg i stua i en sofa under et teppe i pyjamasen og ser på tv. Jeg synes at det er deilig å gå i pyjamas litt lenge..
Snakkes!<3
Loveyou moree Justin Bieber<33

0

Hallo alle sammen!
Nå har jeg kledd meg godt med ull og gode klær, fordi jeg skal være med Ruth Elise i stallen!;)
Ruth Elise og moren hennes kommer og henter meg om 20minutter.
Jeg skal ta noen bilder også deler jeg de med dere når jeg kommer hjem igjen( midt utpå dagen)!
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!
Jeg vil bare beklage for at det har vært dårlig blogging i det siste, men det er derfor jeg har vært på hyttetur med naboene mine på Søgne med lillesøsteren min Mira Maria Theresia. Men nå skal jeg skjerpe meg, det lover jeg dere!
Idag så skal jeg kanskje være med venninnen min Ruth Elise i stallen, men hvis jeg ikke skal bli med Ruth Elise i stallen skal jeg være med venninnene mine...!
Men nå skal jeg stå opp, stelle meg og reie opp i sengen min.
Så skal jeg spise frokost.
Snakkes?
Loveyou moree Justin Bieber????

0

Hallo alle sammen! 

Nå tenkte jeg å skrive om hva jeg skal imorgen..<3

Imorgen skal jeg reise til hytten med lillesøsteren min til naboene våres sin hytte, der skal jeg og lillesøsteren min være fra onsdag til søndag. Jeg er trillepiken for sønnen til naboene, så jeg skal være med dem for å passe på han og lilesøsteren min blir med fordi hun er bestevenn med Teodor( sønnen til naboene vår), så det skal bli så gøy og så koselig. 

Jeg har pakket tingene jeg skal ha med til hytten.

Jeg skal ta masse bilder, også deler jeg bildene med dere når jeg har kommet hjem;) 

Men jeg blogger selvfølgelig mere i kveld, bare så dere vet det! 

Ha en fin kveld videre alle søtnoser<33

2

Hallo alle sammen!
Srry for 0 blogging i det siste, men det er derfor det har vært stress..
Men nå skal jeg skjerpe meg.
Men nå tenkte jeg å skrive om hva jeg skal idag.
Idag skal jeg være på skolen.
Så skal jeg pakke til jeg og lillesøsteren min skal reise med naboene våre på hytten til de.
Men nå skal jeg ta bilde av outfiten;)!
Bukse=WoW
Singlette= Cubus
Genser= Cubus
Sokker=H&M
Meg og min bestevenn Ella skal ha på den samme genseren idag!!<3 Tvillinger:D<3
Hva synes du om outfiten?
Men nå sitter jeg å spiser frokost;)

Blogger mere etter skolen;)
Snakkes<3
Ha en fin dag videre alle sammen!!

0

Hallo og god morgen alle sammen!

Idag så skal jeg jogge med Ella, Anna, Astrid og Aurora en runde Ella og jeg vet om. Og etter det skal vi hjem til Ella og ha styrke, og etter det skal jeg hjem å dysje og kle på meg. Så skal Jeg, Ella,Anna,Astrid og Aurora være med en, så er vi med han til ca klokken 5-6 tiden

. Så skal jeg hjem å øve på matteprøven vi skal ha imorgen til ca 8 tiden. Jeg tar masse bilder fra dagen idag, også deler jeg de med dere enten imorgen eller en gang idag. Men hvis jeg ikke gjør det idg så vet dere hvorfor, je har masse jeg skl gjøre idag vet dere.

Snakkes<3

Ha en fin søndag videre alle sammen!!<33

0

Hallo alle sammen!
Nå kom jeg nettopp hjem fra min bestevenn Ella. Vi har jogget, har hatt styrke, også stod Ella på rulleski og eg stod på rullerblades. Vi jogget i 30 minutter, hadde styrke i 10 minutter og stod på rulleski og rullerblades i 15 minutter. Etter jeg har dysjet skal jeg sykle opp til Astrid for å se på når de øver til stjerner i siktet, det skal bli gøy.
Tar kanskje noen bilder av når de lver, bare hvis det er greit for dem da.
Snakkes!<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg bare i sengen min å snapper med folk, men jeg tror at jeg legger meg ned på putene mine, og prøver å sove.
Blogger mere imorgen!
Snakkes<3

0

Her kommer noen bilder av de som var på jentekvelden hos Astrid!!
Lillian ville ikke at jeg skulle ta bilde av henne, haha!!:D
Hva synes du om bildene?<33
Ha en fin fredagskveld videre alle sammen!

0

Hallo alle sammen!
Nå kom jeg nettopp hjem fra Astrid. Der var Ella,Anna,Astrid,Aurora og Lillian, for vi hadde nemmelig jentekveld. Vi var ute på skolen i den nye barnehagen, spiste taco og desert( jordbær med stivnet sjokolade på), så idol, var ute å øvde på stjerner i siktet og tulleringte folk, haha!<33
Så gikk Ella,jeg og Anna hjem klokken 10 over 9. Og når jeg kom hjem så snakte jeg bare litt med mamma, men nå skal jeg gå å legge meg. Fordi jeg må jo være opplagt til imorgen, for da er det myye som skjer!
Snakkes!<3
Hva synes du om bildene?<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg å spiser frokost.
Etterpå skal jeg gå til skolen, og etter koken idag skal jeg være med min bestevenn Ella hjem.
Snakkes!<33

0

Heei alle sammen!
Srry for null innlegg idag, men det er derfor jeg har vært på skolen, og rett etter skolen så gikk jeg rett hjem også skiftet jeg, også måtte jeg sykle avgårde fordi jeg skulle møte min bestevenn Ella og min venn Aurora. Vi skulle til byen for å se på et teater, teateret begynte klokken 2 og sluttet klokken 3. Når det var slutt syklet jeg og Ella hjem fra byen, ikke Aurora fordi hun skulle på koret rett etter teateret. Jeg skulle være med min bestevenn Ella i barnehagen til lillesøsteren hennes Kajsa på en avslutning i barnehagen, der spiste vi, hadde lodd og så på forestillinger. Så syklet jeg hjem når avslutningen var ferdig, og da øvde jeg i 10 minutter på matteprøven som er på mandag, og etter det så dysjet jeg. Og når jeg var ferdig med å dysje så måtte jeg føre inn filmanmeldelsen inn på pc/norskleksen, den skal jeg printe ut på skolen imorgen.
Og nå sitter jeg i sengen min og skal legge meg!;)
Er bare så trøtt og sliten etter alt det jeg har gjort idag. Men Tusentakk for at jeg fikk være med deg Ella!<3 Loveyou all!!<3
Blogger mere imorgen før jeg går til skolen imorgen!;)

0

Hallo alle sammen!
Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen. Og nå sitter jeg på rommet til mamma fordi der er det så rolig der inne.
Nå skal jeg gjøre norskleksen, og den er bare å se en valgfri film, og etter du har sett filmen skal du skrive en filmannmendelse. Jeg skal se en hestefilm som heter Stallgjengen; I full galopp, fordi jeg fant ingen andre filmer:D. Haha!:D
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen.
Nå sitter jeg å spiser frokost før jeg skal møte min bestevenn Ella, og det er ikke sjeldent jeg tar følge med hun!
Etterpå skal jeg gå til skolen;)
Snakkes mere etter skolen!!<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg i sengen min å øver på glosene som er til gloseprøven imorgen. Nå føler jeg at jeg kan de, men jeg må nokk øve på de på vei til skolen imorgen for å være helt sikker på om jeg kan de.
Men nå skal jeg legge meg!;)
Snakkes<3
Ha en fin kveld videre alle sammen!<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter vi å ser på hotel cæsar, og har litt godis på bordet.
Snakkes!<3

1

Hallo alle sammen!
Nå har jeg nettopp tatt meg en herlig dysj, og nå sitter jeg å spiser kveldsmat(ostesmørbrød)!
Snakkes!<3
Liker du ostesmørbrød?<3

0

Hallo alle sammen! 

Nå er jeg hos min gode venn Lillian med lillebroren min Julian Nataniel. Nå skal vi ut for å hoppe på trampolinen til Lillian, fordi Julian Nataniel hadde lyst til det! Vi går hjem klokken 7. Fordi vi skal se Hotel Cæsar med mamma,mathias,julie og Theresia, også skal vi ha litt godis! 

Blogger mere når jeg kommer hjem..<3

Snakkes<3 

0

Hallo alle sammen!
Idag på skolen så hadde vi aller først matte, og der gjorde vi egentlig bare oppgaver. Også etter mattetimen så hadde vi et lillefri, og der var jeg med Lillian og Astrid, vi snakte bare, også blåste de inn. Og når vi kom inn så hadde vi K&H, og der fortsatte vi på en tegning som vi skal tegne av en maler, foreksempel Nasjonalromantikken eller Renesanssen, og jeg tegner Edvard Munch(skrik), og klokken 10:40 så spiste vi matpakken vår, også klokken 11 var det storefri. Da var jeg med min bestevenn Ella, og vennene mine Astrid og Lillian. Vi snakte bare.
Så ringte det inn klokken 12, og når vi kom inn så skulle vi ha musikaløving, der øver vi til en musikal vi skal ha( dette kan du lese mere om på denne bloggen: densistedagen). Også øvde vi på musikalen til klokken 2.
Klokken 2 gikk jeg hjem, og nå skal keg gjøre resten av matteleksen med mamma, fordi vi ble ikke ferdig med den igår!:P
Snakkes!!<33

0

Hallo alle sammen!
Nå skal jeg legge meg!;)
Blogger mere imorgen når jeg har stått opp, kledd meg, og børstet håret mitt!
Snakkes!<3
Justin Bieber have sixspack! Loveyou.<33

0

Nå sitter jeg å spiser kveldsmat. Jeg spiser 1 rundstykke med frø på. Med smør, lys brunost, og jordbærsyltetøy på.
Etterpå skal jeg hjelpe mamma med å flytte et spisebord vi hadde i campingvogna våres, og etter det skal jeg gå inn å pusse tenner. Også skal jeg legge meg.
Blogger 1 innlegg til før jeg legger meg!
Snakkes<3

0

Hallo!
Nå sitter jeg å ser på hotel Cæsar. Etterpå skal jeg legge meg, fordi jeg er så trøtt.
Blogger 1 innlegg eller 2 før jeg legger meg!
Snakkes<33
Ser du på hotel Cæsar?
Ha en god kveld videre alle sammen!

0

Helluen alle sammen!<3
Nå skal vi spise middag. Vi skal spise stekt ris. Nummi<33
Snakkes!!<33
Liker/har du smakt stekt ris?<3

0

Hallo alle sammen!
Idag på skolen så hadde vi aller først matte, og der gjorde vi bare oppgaver. Etter mattetimen så gikk vi ut i et lillefri, og der var jeg med Ella,Astrid,Aurora,Annique og Lillian. Vi snakket bare. Så blåste de inn, og når vi kom inn så hadde vi norsk. Der hadde vi en vikar som heter Wenche, fordi norsklæreren vår er i Manchester United for å se på fotballkamp med familien sin,eller hva det var. I norsken så leste vi i hylleboken vår i 30 min, også etter det så snakte vi bare om norskleksen i denne uken. Det er å se en film alene, også når du har sett den filmen så skal du skrive en filmanmeldelse. Også klokken 10 over halv 11 spiste vi matpakken vår, også snakte vi med de vi ville snakke med. Også klokken 11 gikk vi ut i storefriet, og der var jeg med Annique, Astrid og Lillian. Jeg var ikke med Ella og Aurora fordi de måtte snakke med en lærer om noe med noen aktiviteter, eller noe sånt. Vi snakte egentlig bare. Også ringte det inn klokken 12. Også når vi kom inn så hadde vi engelsk, og der var det 4 studenter som var engelske, og de var der fordi de vil bli engelsklærer, tror jeg. Og i engelsken så snakte vi litt med de, også sa de hva de heter og, ja. Og etter det så gikk vi ut på dataene for å jobbe videre med Muntlig Engelskpresentasjonen vår, som vi skal fremføre, og etter det så hadde vi Naturfag. Og der leste vi bare, også skal vi ha et prosjekt i grupper med 4 stykker på.
Så kom jeg hjem og gjorde matteleksen med mamma, men jeg er ikke helt ferdig med matteleksen. Så vi skal fortsette på den etter middag!
Snakkes!<3
Hva har du gjort på skolen idag?<3
Loveyou Justin bieber<33

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg i stuen ved spisebordet å spiser frokost. Jeg spiser 1 kneipbrød med brunost og jordbærsyltetøt på+ et kaldt glass med melk.
Jeg legger ut bilde sv outfiten etter jeg har spist!;)
Snakkes<33

0

Hallo alle sammen!
I bursdagen så skadet jeg meg. Storebroren min skulle ta bussen hjem, også når har hadde gått inn på bussen så sparket jeg og søskenbarnet Adrian tilbake. Og når jeg sparket over fotgjengerfeltet helt på slutten, så datt jeg, også vrengte jeg foten min. Det gjør sykt vondt. Jeg klarer nesten ikke å gå. Så jeg tror at jeg skal gå å legge meg nå, fordi da får foten min sove litt, og slappe av litt. Hahha??
Blogger mere imorgen før jeg går til skolen.
Snakkes!<3
Sov godt alle søtinger<33

0

Hallo alle sammen!
Vi kom nettopp hjem fra bursdagen!
Nå sitter jeg å spiser kveldsmat(ostesmørbrød), nummi<3
Snakkes<33

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg i bursdagen til søskenbarnet mitt Kjartan, og søskenbarnet mitt Adrian. Vi har spist kake, og drukket brus.
Bursdagen slutter klokken 7, så det er ikke så veldig lenge til den slutter!
Snakkes!!<3

0

Hallo alle sammen!
Nå skal vi i bursdag til søskenbarnet mitt!
Jeg skal ta bilde av outfiten!;)
Vi kommer hjem i ca. 7 tiden.
Snakkes!!<3
Hva synes du om outfiten?<3

2

Hallo alle sammen!
Nå har jeg nettopp stått opp, og nå sitter jeg å spiser frokost! Etterpå skal jeg kle meg, og stelle meg.
Snakkes<3

1

Nå skal jeg legge meg!
Snakkes mere imorgen!
Loveyou justin bieber!<33

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg på rommet mitt å sitter på pc-en min.
Jeg har litt chips og litt smågodt.
Snakkis<3

0

Hallo alle sammen!
Idag så hadde vi taco til middag. Vi hadde taco med kylling isteden for kjøtteig. Nummi!!<3
Snakkes!<3
Har du smakt taco med kylling?

0

Hallo alle sammen!

Srry for ingen blogging idag, men det er derfor det har vært en stress dag. Jeg har jogget fra kloken 11-halv 1 med Phillip, og vært nede hos besteveninnen til lillesøsteren min, for å passe på lillebroren min og lillesøsteren min. Men lillesøsteren min Julie skal ha overnatting av veninnen hennes, også var jeg,julie og chatharina(hun som skal sove her) var på shellen for å kjøpe litt lørdagsgodt!

Snakkes<33

Ha en fin kørdagskveld!<33

0

Hallo alle sammen!

 

Nå  skal jeg legge meg, er drit trøtt!

snakkes mere imorgen<33

0

Hallo alle sammen!

Hvis dere lurer på hvorfor jeg skrev den overskriften, er fordi jeg skal skrive om hva jeg har gjort idag utenom skole!

Idag så har jeg vært hos veninnen min, og da så vi en film som heter Pirates of the caribbean med lilesøsteren hennes og med lillesøstene min. Også har jeg og lilesøsteren til venninen min vært på skolen i den nye barnehagenn og disset på en UFO-disse. Så når jeg kom hjem så fant jeg meg bare noe å drikke, også gikk jeg opp for å pusse tenner, og nå sitter jeg egentlig bare i sengen min å chiller.

Snakkes!;)<3

0

Hallo alle sammen! 

Nå er jeg hos min veninne. Vi sitter på pc-en og koser oss. 

Dette var bare et kort innlegg. 

Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!
Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen. Nå sitter jeg å spiser polarbrød med prim! Etterpå skal jeg være med noen venner!;)
Snakkes<3

0

Nå skal jeg gå til skolen
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg å spiser frokost!
Etterpå skal jeg gå til skolen!;)
Bukse=Wow
Sokker=H&H
Genser=Cubus!
Blogger mere etter skolen!;)
Ha en fin dag alle sammen<3

0

Hallo alle søtinger!
Nå har jeg nettopp stått opp. Jeg vet at jeg stod opp veldig tidlig,men det er derfor at jeg må gjøre dataleksen på ny, siden pc-en min klikka i går!:P

Men når jeg våknet så gikk jeg rett inn på topplista i Stavanger, for å se om jeg var der. Og gjett om jeg var, eller ikke. Jeg var!! Jeg er på 96.Plass i Stavanger!!! Takketvære dere som leser bloggen min. Og jeg må bare si noe til dere. Jeg synes at det er myye gøyere å blogge når jeg er på topplista! Dere er bare helt fantastiske!! Jeg elsker alle sammen som leser bloggen min, dere støtter meg, og hjelper meg!<3 Elsker dere!<3

Men nokk om det. Nå har jeg somsagt stått opp. Og nå skal jeg stå opp å kle meg,stelle håret, og spise frokost. Etter jeg har spist frokost skal jeg pusse tennene mine, også skal jeg legge ut bilde av outfiten!;)
Snakkes!;)<3

0

Hallo alle sammen!
Nå skal jeg legge meg!)
Legger ut bilde av outfiten før jeg går til skolen imorgen!;)
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg ved spisebordet å spiser kveldsmat. Etterpå skal jeg legge meg, jeg er bare så trøtt!
Blogger 1 innlegg før jeg legger meg!
Snakkes<3

2

Hallo alle sammen!
Nå har eg nettopp tatt meg en deilig dysj, og tatt på meg pysjamasen min! Nå sitter jeg nede i stua å ser på Hotel Cæsar, og etterpå skal jeg spise kveldsmat. Så skal jeg gjøre dataleksen i Naturfag!
Snakkes!<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg under et godt teppe, jeg er iskald, jeg spiser noen godiser!
Jeg sitter bare inne i det stygge været!
Snakkes!<3

0

Hallo igen!
Nå hjelper jeg lillesøsteren min med norskleksen. Etterpå skal jeg følge hun til bestevenninnen hennes!
Dette var egentlig bare et kjapt innlegg!
Snakkes!<3

1

Hallo igen!
Nå hjelper jeg lillesøsteren min med norskleksen. Etterpå skal jeg følge hun til bestevenninnen hennes!
Dette var egentlig bare et kjapt innlegg!
Snakkes!<3

1

Hallo alle sammen!
Jeg kom hjem for 15 min siden!
Jeg har bare datalekse igjen, så er jeg ferdig med alle! Yeaaah!!!
Men nå står jeg på kjøkkenet å koker pølser til lillesøsteren min og meg!
Snakkes!!<3

0

Nå går jeg til skolen!
Snakkes mere når jeg kommer hjem

0

Nå går jeg til skolen!
Snakkes mere når jeg kommer hjem

0

Hallo alle sammen!
Nå har jeg våknet,stelt meg på håret, og kledd meg med gymklærene!
Nå sitter jeg å spiser frokost(yougurt)!
Snart skal jeg gå til skolen!
Jeg legger ut bilde av outfiten når jeg kommer hjem!
Snakkes!<3

0

Hallo alle sammen!
Nå skal jeg legge meg!
Jeg legger ut bilde av gymoutfiten før jeg går til skolen imorgen!
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!

Nå har jeg nettopp spist middag! 

Nå sitter jeg på rommet mitt og finner gymklær til imorgen! Imorgen har jeg gym klokken 8-halv 10! 

Idag på skolen så hadde vi aller først Engelsk, og der spilte vi et memory spill i grupper. Jeg spilte med Johanna,Anna,Maiken og Ingvild. Også de siste 15 minuttene før det var lillefri skreiv vi litt på muntlig engelskpresentasjonen vår. Jeg skriver om hunderasen til hunden min! Haha<33 Så hadde vi et lite lillefri, og da var jeg med Annique og Lillian, vi bare disset på noen disser, og snakte. Så blåste de oss inn. Og når vi kom inn så hadde vi Matte, og der gjorde vi bare oppgaver. Klokken halv 11 så måtte jeg og Johanna gå ned til melkeskapet, fordi vi er melkeutdelere. Det er sånn at vi bare deler ut melk. Så gikk jeg og Johanna opp igjen til klasserommet klokken 11, også gikk vi ut i storefriet. Da spilte jeg basketball med Johanna,Anna,Maiken,Ida og Ingvild i en halv time, også gikk jeg og Lillian opp på dissene, fordi jeg gadd ikke å være med lengre. Så gikk vi opp på dissene, og da snakte vi egentlig bare om Musikalen. Så ringte det inn klokken 12. Og når vi kom inn så hadde vi Naturfag, og da så vi egentlig bare på noen videoer, også var det et lite friminutt klokken 1, og da var jeg med Johanna, Anna, Ingvild, Ida, Maiken og Annique. Vi hadde ståltikken på skaterampen. Så blåste de inn, og når vi kom inn så hadde vi Norsk, og der skreiv vi en bokandmeldelse fra boka vi leste høyt i klassen(Pitbull.Terje går amok), og de så ble ferdig å skrive det leste i hylleboka til klokken ble 5 på 2!

Snakkes!<33

0

Hallo alle sammmen!
Jeg ble ferdig med alle leksene for 15min, også spurte mamma meg om jeg ville være med henne å lage middag! Så nå står vi på kjøkkenet å lager spagetti med pølser!
Så skal jeg spise om ca. 1 halv time!!7
Snakkes<33

0

Hallo alle sammen!
Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen!
Nå skal jeg sette meg å gjøre matteleksen, og spise en kvikk lunsj!
Snakkes!<3

0

Hallo alle søtinger!
Nå har jeg nettopp våknet, også gikk jeg inn på topplista i Stavanger for å se om jeg fant meg der!! Og det var jeg! Jeg er på 93. plass!! Det er liksom dere som hjelper meg med og komme meg lengre opp på topplista og, ja! Dere hjelper meg bare så mye, jeg elsker dere!!!<3
Dere er så snille!
Elsker dere!!!<3
Snakkes!<3

1

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg å spiser kveldsmat! Jeg spiser kornblanding med yougert!
Men etter jeg har spist skal jeg gå opp å pusse tenner, også skal jeg legge meg!;)
Snakkes mere imorgen før jeg går til skolen!;)

0

Hallo alle sammen!
Idag så har det egentlig bare vært en chill dag, fordi jeg har ikke gjort noen lekser idag fordi mamma måtte hjelpe meg med noe, så det tar vi imorgen!;)
Jeg har bare engelsken og matten igjen, så er jeg ferdig med alle leksene!;)
Men nå sitter jeg egentlig bare å snakker med folk på kik!;))
Snakkes!!<3

0

Hallo alle sammen!
Idag på skolen så har vi egentlig bare hatt fag, sett på fotballkamp, og musikaløving.
Vi hadde K&H på starten av dagen, også byttet vi 5 over 9 med Ingvild. Og med Ingvild så leste vi egentlig bare høytlesning i en bok som heter Pitbull-Terje går amok! Og vi ble ferdig med boka idag, også skal vi se filmen i neste Norsktime! Også gikk vi bort på banen klokken 10:00 for å se en fotballkamp til guttene i klassen, og et annet lag! Så gikk jeg og Johanna tilbake i klasserommet for å hente maten vår, vi er melkeutdelere denne uken! Så delte vi bare ut melk! Så ringte det inn, og da hadde vi musikaløving fra klokken 12-2! Så gikk jeg hjem klokken 2, og når jeg kom hjem så begynte jeg egentlig bare på lekser!
Snakkes!<3

0

Hei igjen!
Nå skal jeg hå til skolen!
Snakkes når jeg har komt hjem klokken to!

1

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg å spiser frokost!
Etterpå skal jeg pusse tenner, også skal jeg gå til skolen!
Snakkes!<3

0

Hallo alle sammen!
Her kommer bilder av outfiten for idag!
Bukse=Wow
Genser=Cubus
Sokker=Lindex
Hva synes du om outfiten?<3
Nå skal jeg bare spise frokost, også skal jeg pusse tenner! Også skal jeg gå til skolen!
Blogger et innlegg før jeg går til skolen!
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!
Nå har jeg nettopp stått opp. Nå skal jeg kle meg og, børste håret, spise frokost, og pusse tenner. Så går jeg til skolen klokken 08:10;)
Det eneste jeg vet vi skal gjøre idag på skolen er: Første øving av Musikalen! Det gleder jeg meg til!
Jeg legger ut bilde av outfiten før jeg går til skolen!
Snakkes!!<3

1

Hallo alle sammen!
Nå skal jeg legge meg!!
Bare et raskt innlegg!
Snakkes!!<3

1

0

Nå kommer bursdagsbildene av bursdagen til lillesøsteren min!
Snakkes!
Hva synes du om bildene?<3

0

Hallo alle sammen!
Nå har jeg dysjet å kledd meg med noen fine klær!
Tenkte å dele outfiten med dere!

1
Her kommer innkøps videoen fra tasta sentere og byen!!
video:innkjps video0

Hallo alle sammmen!
Nå sitter jeg å spiser mat! Jeg spiser pølser i brød med ketchup og spøløk.
Idag skal bi få middagsgjester av mormor,morfar og moster, fordi Theresia har jo bursdag idag! Vi skal spise terteshell.Etterpå skal jeg gå opp på rommet mitt, for å finne fine klær. Jeg skal ta bilde av outfiten!;)
Snakkes<3

0

Bukse=Lindex
Singlett=Cubus
Topp=Vepo Moda

0

Hallo alle sammen!
Nå spiser jeg frokost! Etterpå skal jeg ta bilde av outfiten!
Snakkes<3

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits