0

Heey bloggen!


Nå skal jeg øyeblikk gå til skolen!
Har egentlig ikke så mye å skrive i dette innlegget!
Kommer flere innlegg senere!;)

Bloggææz!<3

1

Heey bloggen!

Nå sto jeg nettopp opp, nå sitter jeg nede i stua å ser på tv! Det er snart frokost..!
Idag så skal jeg gå tur med hunden min Phillip og være med venner!<3

Jeg skal legge ut ett bilde av hunden min!<3

Bloggææz!<3

2

Heey bloggen!

Nå har jeg og mamma laget pizza! Hjemmelaget! Det blir en veldig sen middag idag!
Idag så har jeg vært på tastasenteret nesten hele dagen, jeg var der med besteveninnen min Ella!<3;* Jeg kjøpte bare en caffe frappe, en tyggipakke og en smoothie! Vi gikk inn på H&M, så gikk vi bort til iPhone dekselene! Så tok jeg mobilen opp fra jakkelommen, jeg skulle bare se om jeg hadde det samme dekselet som var der! Det var det samme dekselet! Vi gikk til Bik Bok, og der så vi på noen fine topper! Så kommer det to vekter bort til oss, han spør meg om eg kan ta av jakken min, siden du har stjålet noe! Jeg tok av meg jakken, jeg var redd! Ella sa at vi bare hadde vært på ein butikk! Jeg sa at jeg ikke hadde stjålet noe! De går og de sier ikke unnskyld ein gang! Så gikk de.

Kommer flere innlegg senere ikveld!;)<3

0

Heey bloggen!

Nå er jeg i bursdag til Sara i klassen! Vi har spist pizza og kake, vi skal kansje se idol!Bursdagen begynte klokken 7, og slutter klokken 10! Jeg skal legge ut noen bilder senere!:)

Bloggææz!<33

0

Heey bloggen!

Jeg har hatt en uke med noen lekser og jeg har passet på lillebroren min, derfor har jeg blogget litt lite denne uken! Men jeg skal skjerpe meg!

Idag så skal jeg til store stokkavannet med klassen å skøyte!:) Vi var der på Tirsdag og, men vi skulle visst igjen!;)Når vi var på skøyter på Tirsdag, så tok jeg litt bilder! Men jeg skal ta masse bilder idag, så skal jeg legge de ut etter skolen idag!;)

Blogges! :)

0

Heey bloggen!

Nå sitter jeg å gjør lekser!
Lekser er alltid kjedelig som vanlig! Masse lekser!
Kommer flere innlegg senere !;)

2

Heey bloggen!:) Snart skal vi spise middag, vi skal ha taco!:) Det ble ein sein middag idag! Det er ikke så mye å skrive om i dette innlegget, kommer flere innlegg senere!;) Blogges!:)

--Zelihaavictoriaa--<3

0

Heey bloggen!:) Dette er mitt første innlegg på bloggen!:) Jeg håper at det er mange som vil lese bloggen min, hadde blitt glad om du hadde linket bloggen min til andre du vet liker å lese blogger!:) Kommer flere innlegg senere idag!;)

--Zelihaavictoriaa--<3

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits