0

Hallo alle sammen! 

Nå tenkte jeg å skrive om hva jeg skal imorgen..<3

Imorgen skal jeg reise til hytten med lillesøsteren min til naboene våres sin hytte, der skal jeg og lillesøsteren min være fra onsdag til søndag. Jeg er trillepiken for sønnen til naboene, så jeg skal være med dem for å passe på han og lilesøsteren min blir med fordi hun er bestevenn med Teodor( sønnen til naboene vår), så det skal bli så gøy og så koselig. 

Jeg har pakket tingene jeg skal ha med til hytten.

Jeg skal ta masse bilder, også deler jeg bildene med dere når jeg har kommet hjem;) 

Men jeg blogger selvfølgelig mere i kveld, bare så dere vet det! 

Ha en fin kveld videre alle søtnoser<33

2

Hallo alle sammen!
Srry for 0 blogging i det siste, men det er derfor det har vært stress..
Men nå skal jeg skjerpe meg.
Men nå tenkte jeg å skrive om hva jeg skal idag.
Idag skal jeg være på skolen.
Så skal jeg pakke til jeg og lillesøsteren min skal reise med naboene våre på hytten til de.
Men nå skal jeg ta bilde av outfiten;)!
Bukse=WoW
Singlette= Cubus
Genser= Cubus
Sokker=H&M
Meg og min bestevenn Ella skal ha på den samme genseren idag!!<3 Tvillinger:D<3
Hva synes du om outfiten?
Men nå sitter jeg å spiser frokost;)

Blogger mere etter skolen;)
Snakkes<3
Ha en fin dag videre alle sammen!!

0

Hallo og god morgen alle sammen!

Idag så skal jeg jogge med Ella, Anna, Astrid og Aurora en runde Ella og jeg vet om. Og etter det skal vi hjem til Ella og ha styrke, og etter det skal jeg hjem å dysje og kle på meg. Så skal Jeg, Ella,Anna,Astrid og Aurora være med en, så er vi med han til ca klokken 5-6 tiden

. Så skal jeg hjem å øve på matteprøven vi skal ha imorgen til ca 8 tiden. Jeg tar masse bilder fra dagen idag, også deler jeg de med dere enten imorgen eller en gang idag. Men hvis jeg ikke gjør det idg så vet dere hvorfor, je har masse jeg skl gjøre idag vet dere.

Snakkes<3

Ha en fin søndag videre alle sammen!!<33

0

Hallo alle sammen!
Nå kom jeg nettopp hjem fra min bestevenn Ella. Vi har jogget, har hatt styrke, også stod Ella på rulleski og eg stod på rullerblades. Vi jogget i 30 minutter, hadde styrke i 10 minutter og stod på rulleski og rullerblades i 15 minutter. Etter jeg har dysjet skal jeg sykle opp til Astrid for å se på når de øver til stjerner i siktet, det skal bli gøy.
Tar kanskje noen bilder av når de lver, bare hvis det er greit for dem da.
Snakkes!<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg bare i sengen min å snapper med folk, men jeg tror at jeg legger meg ned på putene mine, og prøver å sove.
Blogger mere imorgen!
Snakkes<3

0

Her kommer noen bilder av de som var på jentekvelden hos Astrid!!
Lillian ville ikke at jeg skulle ta bilde av henne, haha!!:D
Hva synes du om bildene?<33
Ha en fin fredagskveld videre alle sammen!

0

Hallo alle sammen!
Nå kom jeg nettopp hjem fra Astrid. Der var Ella,Anna,Astrid,Aurora og Lillian, for vi hadde nemmelig jentekveld. Vi var ute på skolen i den nye barnehagen, spiste taco og desert( jordbær med stivnet sjokolade på), så idol, var ute å øvde på stjerner i siktet og tulleringte folk, haha!<33
Så gikk Ella,jeg og Anna hjem klokken 10 over 9. Og når jeg kom hjem så snakte jeg bare litt med mamma, men nå skal jeg gå å legge meg. Fordi jeg må jo være opplagt til imorgen, for da er det myye som skjer!
Snakkes!<3
Hva synes du om bildene?<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg å spiser frokost.
Etterpå skal jeg gå til skolen, og etter koken idag skal jeg være med min bestevenn Ella hjem.
Snakkes!<33

0

Heei alle sammen!
Srry for null innlegg idag, men det er derfor jeg har vært på skolen, og rett etter skolen så gikk jeg rett hjem også skiftet jeg, også måtte jeg sykle avgårde fordi jeg skulle møte min bestevenn Ella og min venn Aurora. Vi skulle til byen for å se på et teater, teateret begynte klokken 2 og sluttet klokken 3. Når det var slutt syklet jeg og Ella hjem fra byen, ikke Aurora fordi hun skulle på koret rett etter teateret. Jeg skulle være med min bestevenn Ella i barnehagen til lillesøsteren hennes Kajsa på en avslutning i barnehagen, der spiste vi, hadde lodd og så på forestillinger. Så syklet jeg hjem når avslutningen var ferdig, og da øvde jeg i 10 minutter på matteprøven som er på mandag, og etter det så dysjet jeg. Og når jeg var ferdig med å dysje så måtte jeg føre inn filmanmeldelsen inn på pc/norskleksen, den skal jeg printe ut på skolen imorgen.
Og nå sitter jeg i sengen min og skal legge meg!;)
Er bare så trøtt og sliten etter alt det jeg har gjort idag. Men Tusentakk for at jeg fikk være med deg Ella!<3 Loveyou all!!<3
Blogger mere imorgen før jeg går til skolen imorgen!;)

0

Hallo alle sammen!
Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen. Og nå sitter jeg på rommet til mamma fordi der er det så rolig der inne.
Nå skal jeg gjøre norskleksen, og den er bare å se en valgfri film, og etter du har sett filmen skal du skrive en filmannmendelse. Jeg skal se en hestefilm som heter Stallgjengen; I full galopp, fordi jeg fant ingen andre filmer:D. Haha!:D
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen.
Nå sitter jeg å spiser frokost før jeg skal møte min bestevenn Ella, og det er ikke sjeldent jeg tar følge med hun!
Etterpå skal jeg gå til skolen;)
Snakkes mere etter skolen!!<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg i sengen min å øver på glosene som er til gloseprøven imorgen. Nå føler jeg at jeg kan de, men jeg må nokk øve på de på vei til skolen imorgen for å være helt sikker på om jeg kan de.
Men nå skal jeg legge meg!;)
Snakkes<3
Ha en fin kveld videre alle sammen!<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter vi å ser på hotel cæsar, og har litt godis på bordet.
Snakkes!<3

1

Hallo alle sammen!
Nå har jeg nettopp tatt meg en herlig dysj, og nå sitter jeg å spiser kveldsmat(ostesmørbrød)!
Snakkes!<3
Liker du ostesmørbrød?<3

0

Hallo alle sammen! 

Nå er jeg hos min gode venn Lillian med lillebroren min Julian Nataniel. Nå skal vi ut for å hoppe på trampolinen til Lillian, fordi Julian Nataniel hadde lyst til det! Vi går hjem klokken 7. Fordi vi skal se Hotel Cæsar med mamma,mathias,julie og Theresia, også skal vi ha litt godis! 

Blogger mere når jeg kommer hjem..<3

Snakkes<3 

0

Hallo alle sammen!
Idag på skolen så hadde vi aller først matte, og der gjorde vi egentlig bare oppgaver. Også etter mattetimen så hadde vi et lillefri, og der var jeg med Lillian og Astrid, vi snakte bare, også blåste de inn. Og når vi kom inn så hadde vi K&H, og der fortsatte vi på en tegning som vi skal tegne av en maler, foreksempel Nasjonalromantikken eller Renesanssen, og jeg tegner Edvard Munch(skrik), og klokken 10:40 så spiste vi matpakken vår, også klokken 11 var det storefri. Da var jeg med min bestevenn Ella, og vennene mine Astrid og Lillian. Vi snakte bare.
Så ringte det inn klokken 12, og når vi kom inn så skulle vi ha musikaløving, der øver vi til en musikal vi skal ha( dette kan du lese mere om på denne bloggen: densistedagen). Også øvde vi på musikalen til klokken 2.
Klokken 2 gikk jeg hjem, og nå skal keg gjøre resten av matteleksen med mamma, fordi vi ble ikke ferdig med den igår!:P
Snakkes!!<33

0

Hallo alle sammen!
Nå skal jeg legge meg!;)
Blogger mere imorgen når jeg har stått opp, kledd meg, og børstet håret mitt!
Snakkes!<3
Justin Bieber have sixspack! Loveyou.<33

0

Nå sitter jeg å spiser kveldsmat. Jeg spiser 1 rundstykke med frø på. Med smør, lys brunost, og jordbærsyltetøy på.
Etterpå skal jeg hjelpe mamma med å flytte et spisebord vi hadde i campingvogna våres, og etter det skal jeg gå inn å pusse tenner. Også skal jeg legge meg.
Blogger 1 innlegg til før jeg legger meg!
Snakkes<3

0

Hallo!
Nå sitter jeg å ser på hotel Cæsar. Etterpå skal jeg legge meg, fordi jeg er så trøtt.
Blogger 1 innlegg eller 2 før jeg legger meg!
Snakkes<33
Ser du på hotel Cæsar?
Ha en god kveld videre alle sammen!

0

Helluen alle sammen!<3
Nå skal vi spise middag. Vi skal spise stekt ris. Nummi<33
Snakkes!!<33
Liker/har du smakt stekt ris?<3

0

Hallo alle sammen!
Idag på skolen så hadde vi aller først matte, og der gjorde vi bare oppgaver. Etter mattetimen så gikk vi ut i et lillefri, og der var jeg med Ella,Astrid,Aurora,Annique og Lillian. Vi snakket bare. Så blåste de inn, og når vi kom inn så hadde vi norsk. Der hadde vi en vikar som heter Wenche, fordi norsklæreren vår er i Manchester United for å se på fotballkamp med familien sin,eller hva det var. I norsken så leste vi i hylleboken vår i 30 min, også etter det så snakte vi bare om norskleksen i denne uken. Det er å se en film alene, også når du har sett den filmen så skal du skrive en filmanmeldelse. Også klokken 10 over halv 11 spiste vi matpakken vår, også snakte vi med de vi ville snakke med. Også klokken 11 gikk vi ut i storefriet, og der var jeg med Annique, Astrid og Lillian. Jeg var ikke med Ella og Aurora fordi de måtte snakke med en lærer om noe med noen aktiviteter, eller noe sånt. Vi snakte egentlig bare. Også ringte det inn klokken 12. Også når vi kom inn så hadde vi engelsk, og der var det 4 studenter som var engelske, og de var der fordi de vil bli engelsklærer, tror jeg. Og i engelsken så snakte vi litt med de, også sa de hva de heter og, ja. Og etter det så gikk vi ut på dataene for å jobbe videre med Muntlig Engelskpresentasjonen vår, som vi skal fremføre, og etter det så hadde vi Naturfag. Og der leste vi bare, også skal vi ha et prosjekt i grupper med 4 stykker på.
Så kom jeg hjem og gjorde matteleksen med mamma, men jeg er ikke helt ferdig med matteleksen. Så vi skal fortsette på den etter middag!
Snakkes!<3
Hva har du gjort på skolen idag?<3
Loveyou Justin bieber<33

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg i stuen ved spisebordet å spiser frokost. Jeg spiser 1 kneipbrød med brunost og jordbærsyltetøt på+ et kaldt glass med melk.
Jeg legger ut bilde sv outfiten etter jeg har spist!;)
Snakkes<33

0

Hallo alle sammen!
I bursdagen så skadet jeg meg. Storebroren min skulle ta bussen hjem, også når har hadde gått inn på bussen så sparket jeg og søskenbarnet Adrian tilbake. Og når jeg sparket over fotgjengerfeltet helt på slutten, så datt jeg, også vrengte jeg foten min. Det gjør sykt vondt. Jeg klarer nesten ikke å gå. Så jeg tror at jeg skal gå å legge meg nå, fordi da får foten min sove litt, og slappe av litt. Hahha??
Blogger mere imorgen før jeg går til skolen.
Snakkes!<3
Sov godt alle søtinger<33

0

Hallo alle sammen!
Vi kom nettopp hjem fra bursdagen!
Nå sitter jeg å spiser kveldsmat(ostesmørbrød), nummi<3
Snakkes<33

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg i bursdagen til søskenbarnet mitt Kjartan, og søskenbarnet mitt Adrian. Vi har spist kake, og drukket brus.
Bursdagen slutter klokken 7, så det er ikke så veldig lenge til den slutter!
Snakkes!!<3

0

Hallo alle sammen!
Nå skal vi i bursdag til søskenbarnet mitt!
Jeg skal ta bilde av outfiten!;)
Vi kommer hjem i ca. 7 tiden.
Snakkes!!<3
Hva synes du om outfiten?<3

2

Hallo alle sammen!
Nå har jeg nettopp stått opp, og nå sitter jeg å spiser frokost! Etterpå skal jeg kle meg, og stelle meg.
Snakkes<3

1

Nå skal jeg legge meg!
Snakkes mere imorgen!
Loveyou justin bieber!<33

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg på rommet mitt å sitter på pc-en min.
Jeg har litt chips og litt smågodt.
Snakkis<3

0

Hallo alle sammen!
Idag så hadde vi taco til middag. Vi hadde taco med kylling isteden for kjøtteig. Nummi!!<3
Snakkes!<3
Har du smakt taco med kylling?

0

Hallo alle sammen!

Srry for ingen blogging idag, men det er derfor det har vært en stress dag. Jeg har jogget fra kloken 11-halv 1 med Phillip, og vært nede hos besteveninnen til lillesøsteren min, for å passe på lillebroren min og lillesøsteren min. Men lillesøsteren min Julie skal ha overnatting av veninnen hennes, også var jeg,julie og chatharina(hun som skal sove her) var på shellen for å kjøpe litt lørdagsgodt!

Snakkes<33

Ha en fin kørdagskveld!<33

0

Hallo alle sammen!

 

Nå  skal jeg legge meg, er drit trøtt!

snakkes mere imorgen<33

0

Hallo alle sammen!

Hvis dere lurer på hvorfor jeg skrev den overskriften, er fordi jeg skal skrive om hva jeg har gjort idag utenom skole!

Idag så har jeg vært hos veninnen min, og da så vi en film som heter Pirates of the caribbean med lilesøsteren hennes og med lillesøstene min. Også har jeg og lilesøsteren til venninen min vært på skolen i den nye barnehagenn og disset på en UFO-disse. Så når jeg kom hjem så fant jeg meg bare noe å drikke, også gikk jeg opp for å pusse tenner, og nå sitter jeg egentlig bare i sengen min å chiller.

Snakkes!;)<3

0

Hallo alle sammen! 

Nå er jeg hos min veninne. Vi sitter på pc-en og koser oss. 

Dette var bare et kort innlegg. 

Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!
Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen. Nå sitter jeg å spiser polarbrød med prim! Etterpå skal jeg være med noen venner!;)
Snakkes<3

0

Nå skal jeg gå til skolen
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg å spiser frokost!
Etterpå skal jeg gå til skolen!;)
Bukse=Wow
Sokker=H&H
Genser=Cubus!
Blogger mere etter skolen!;)
Ha en fin dag alle sammen<3

0

Hallo alle søtinger!
Nå har jeg nettopp stått opp. Jeg vet at jeg stod opp veldig tidlig,men det er derfor at jeg må gjøre dataleksen på ny, siden pc-en min klikka i går!:P

Men når jeg våknet så gikk jeg rett inn på topplista i Stavanger, for å se om jeg var der. Og gjett om jeg var, eller ikke. Jeg var!! Jeg er på 96.Plass i Stavanger!!! Takketvære dere som leser bloggen min. Og jeg må bare si noe til dere. Jeg synes at det er myye gøyere å blogge når jeg er på topplista! Dere er bare helt fantastiske!! Jeg elsker alle sammen som leser bloggen min, dere støtter meg, og hjelper meg!<3 Elsker dere!<3

Men nokk om det. Nå har jeg somsagt stått opp. Og nå skal jeg stå opp å kle meg,stelle håret, og spise frokost. Etter jeg har spist frokost skal jeg pusse tennene mine, også skal jeg legge ut bilde av outfiten!;)
Snakkes!;)<3

0

Hallo alle sammen!
Nå skal jeg legge meg!)
Legger ut bilde av outfiten før jeg går til skolen imorgen!;)
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg ved spisebordet å spiser kveldsmat. Etterpå skal jeg legge meg, jeg er bare så trøtt!
Blogger 1 innlegg før jeg legger meg!
Snakkes<3

2

Hallo alle sammen!
Nå har eg nettopp tatt meg en deilig dysj, og tatt på meg pysjamasen min! Nå sitter jeg nede i stua å ser på Hotel Cæsar, og etterpå skal jeg spise kveldsmat. Så skal jeg gjøre dataleksen i Naturfag!
Snakkes!<3

0

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg under et godt teppe, jeg er iskald, jeg spiser noen godiser!
Jeg sitter bare inne i det stygge været!
Snakkes!<3

0

Hallo igen!
Nå hjelper jeg lillesøsteren min med norskleksen. Etterpå skal jeg følge hun til bestevenninnen hennes!
Dette var egentlig bare et kjapt innlegg!
Snakkes!<3

1

Hallo igen!
Nå hjelper jeg lillesøsteren min med norskleksen. Etterpå skal jeg følge hun til bestevenninnen hennes!
Dette var egentlig bare et kjapt innlegg!
Snakkes!<3

1

Hallo alle sammen!
Jeg kom hjem for 15 min siden!
Jeg har bare datalekse igjen, så er jeg ferdig med alle! Yeaaah!!!
Men nå står jeg på kjøkkenet å koker pølser til lillesøsteren min og meg!
Snakkes!!<3

0

Nå går jeg til skolen!
Snakkes mere når jeg kommer hjem

0

Nå går jeg til skolen!
Snakkes mere når jeg kommer hjem

0

Hallo alle sammen!
Nå har jeg våknet,stelt meg på håret, og kledd meg med gymklærene!
Nå sitter jeg å spiser frokost(yougurt)!
Snart skal jeg gå til skolen!
Jeg legger ut bilde av outfiten når jeg kommer hjem!
Snakkes!<3

0

Hallo alle sammen!
Nå skal jeg legge meg!
Jeg legger ut bilde av gymoutfiten før jeg går til skolen imorgen!
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!

Nå har jeg nettopp spist middag! 

Nå sitter jeg på rommet mitt og finner gymklær til imorgen! Imorgen har jeg gym klokken 8-halv 10! 

Idag på skolen så hadde vi aller først Engelsk, og der spilte vi et memory spill i grupper. Jeg spilte med Johanna,Anna,Maiken og Ingvild. Også de siste 15 minuttene før det var lillefri skreiv vi litt på muntlig engelskpresentasjonen vår. Jeg skriver om hunderasen til hunden min! Haha<33 Så hadde vi et lite lillefri, og da var jeg med Annique og Lillian, vi bare disset på noen disser, og snakte. Så blåste de oss inn. Og når vi kom inn så hadde vi Matte, og der gjorde vi bare oppgaver. Klokken halv 11 så måtte jeg og Johanna gå ned til melkeskapet, fordi vi er melkeutdelere. Det er sånn at vi bare deler ut melk. Så gikk jeg og Johanna opp igjen til klasserommet klokken 11, også gikk vi ut i storefriet. Da spilte jeg basketball med Johanna,Anna,Maiken,Ida og Ingvild i en halv time, også gikk jeg og Lillian opp på dissene, fordi jeg gadd ikke å være med lengre. Så gikk vi opp på dissene, og da snakte vi egentlig bare om Musikalen. Så ringte det inn klokken 12. Og når vi kom inn så hadde vi Naturfag, og da så vi egentlig bare på noen videoer, også var det et lite friminutt klokken 1, og da var jeg med Johanna, Anna, Ingvild, Ida, Maiken og Annique. Vi hadde ståltikken på skaterampen. Så blåste de inn, og når vi kom inn så hadde vi Norsk, og der skreiv vi en bokandmeldelse fra boka vi leste høyt i klassen(Pitbull.Terje går amok), og de så ble ferdig å skrive det leste i hylleboka til klokken ble 5 på 2!

Snakkes!<33

0

Hallo alle sammmen!
Jeg ble ferdig med alle leksene for 15min, også spurte mamma meg om jeg ville være med henne å lage middag! Så nå står vi på kjøkkenet å lager spagetti med pølser!
Så skal jeg spise om ca. 1 halv time!!7
Snakkes<33

0

Hallo alle sammen!
Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen!
Nå skal jeg sette meg å gjøre matteleksen, og spise en kvikk lunsj!
Snakkes!<3

0

Hallo alle søtinger!
Nå har jeg nettopp våknet, også gikk jeg inn på topplista i Stavanger for å se om jeg fant meg der!! Og det var jeg! Jeg er på 93. plass!! Det er liksom dere som hjelper meg med og komme meg lengre opp på topplista og, ja! Dere hjelper meg bare så mye, jeg elsker dere!!!<3
Dere er så snille!
Elsker dere!!!<3
Snakkes!<3

1

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg å spiser kveldsmat! Jeg spiser kornblanding med yougert!
Men etter jeg har spist skal jeg gå opp å pusse tenner, også skal jeg legge meg!;)
Snakkes mere imorgen før jeg går til skolen!;)

0

Hallo alle sammen!
Idag så har det egentlig bare vært en chill dag, fordi jeg har ikke gjort noen lekser idag fordi mamma måtte hjelpe meg med noe, så det tar vi imorgen!;)
Jeg har bare engelsken og matten igjen, så er jeg ferdig med alle leksene!;)
Men nå sitter jeg egentlig bare å snakker med folk på kik!;))
Snakkes!!<3

0

Hallo alle sammen!
Idag på skolen så har vi egentlig bare hatt fag, sett på fotballkamp, og musikaløving.
Vi hadde K&H på starten av dagen, også byttet vi 5 over 9 med Ingvild. Og med Ingvild så leste vi egentlig bare høytlesning i en bok som heter Pitbull-Terje går amok! Og vi ble ferdig med boka idag, også skal vi se filmen i neste Norsktime! Også gikk vi bort på banen klokken 10:00 for å se en fotballkamp til guttene i klassen, og et annet lag! Så gikk jeg og Johanna tilbake i klasserommet for å hente maten vår, vi er melkeutdelere denne uken! Så delte vi bare ut melk! Så ringte det inn, og da hadde vi musikaløving fra klokken 12-2! Så gikk jeg hjem klokken 2, og når jeg kom hjem så begynte jeg egentlig bare på lekser!
Snakkes!<3

0

Hei igjen!
Nå skal jeg hå til skolen!
Snakkes når jeg har komt hjem klokken to!

1

Hallo alle sammen!
Nå sitter jeg å spiser frokost!
Etterpå skal jeg pusse tenner, også skal jeg gå til skolen!
Snakkes!<3

0

Hallo alle sammen!
Her kommer bilder av outfiten for idag!
Bukse=Wow
Genser=Cubus
Sokker=Lindex
Hva synes du om outfiten?<3
Nå skal jeg bare spise frokost, også skal jeg pusse tenner! Også skal jeg gå til skolen!
Blogger et innlegg før jeg går til skolen!
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!
Nå har jeg nettopp stått opp. Nå skal jeg kle meg og, børste håret, spise frokost, og pusse tenner. Så går jeg til skolen klokken 08:10;)
Det eneste jeg vet vi skal gjøre idag på skolen er: Første øving av Musikalen! Det gleder jeg meg til!
Jeg legger ut bilde av outfiten før jeg går til skolen!
Snakkes!!<3

1

Hallo alle sammen!
Nå skal jeg legge meg!!
Bare et raskt innlegg!
Snakkes!!<3

1

0

Nå kommer bursdagsbildene av bursdagen til lillesøsteren min!
Snakkes!
Hva synes du om bildene?<3

0

Hallo alle sammen!
Nå har jeg dysjet å kledd meg med noen fine klær!
Tenkte å dele outfiten med dere!

1
Her kommer innkøps videoen fra tasta sentere og byen!!
video:innkjps video0

Hallo alle sammmen!
Nå sitter jeg å spiser mat! Jeg spiser pølser i brød med ketchup og spøløk.
Idag skal bi få middagsgjester av mormor,morfar og moster, fordi Theresia har jo bursdag idag! Vi skal spise terteshell.Etterpå skal jeg gå opp på rommet mitt, for å finne fine klær. Jeg skal ta bilde av outfiten!;)
Snakkes<3

0

Bukse=Lindex
Singlett=Cubus
Topp=Vepo Moda

0

Hallo alle sammen!
Nå spiser jeg frokost! Etterpå skal jeg ta bilde av outfiten!
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!
Nå har jeg nettopp stått opp. Jeg gikk nettopp inn på topplista i Stavanger for å se om jeg var på 95. plass ennå, men jeg fant med på 67. plass i Stavanger!! Wiiiiiii<33 Takketvære dere!! Dere er bare helt utrolige!<3 Jeg elsker dere!!<3
Men nå skal jeg stå opp å kle meg, børste håret mitt å spise frokost!
Jeg skal ta bilde av outfiten før jeg går til skolen!;)
Snakkes!!<33

3

Hallo alle søtinger!
Nå nettopp gikk jeg innpå topplisten i Stavanger for å se om jeg var der. Og gjett om jeg var eller ikke! Jeeeg vaaar! Takketvære dere mine søtnoser. Og jeg håper virkelig at alle dere som er fastleser på bloggen min vil fortsette å lese den!;)
Men nå skal jeg legge meg! Imorgen har lillesøsteren min bursdag, og da skal alle sammen unntatt hun stå opp, fordi vi skal gi henne gaver og synge for henne!
Elsker dere for at dere leser bloggen min!<3
Snakkes mere imorgen før skolen!<3

1

Heii igjen!
Bloggen bysanni har linkrunde på bloggen sin!Bli med da vell! Det er bare å skrive at du er med i kommentarfeltet på bloggen hennes+ å skrive et innlegg om linkrunden på din blogg!
Kanskje du er den heldige vinneren!
Snakkes<3

0

Hallo igjen alle sammen!
Nå lager jeg kveldsmat. Jeg bare spiser 1 pølse og 1 glass med Sprait fra bursdagen!
Snakkes<3

0

Hva synes du om bildene?<3

0

Hellu alle sammen!
Nå er bursdagen til lillesøsteren min slutt!
Vi har spist pølser i brød og i lumper, kake og gele. Jeg har tatt noen bilder!;)
Vi hadde skattejakt, og jeg og Ella lagde spørsmål til hver gruppe! Foreksempel: Hva heter katten til Postmann Pat! Og hvis en gruppe eller flerne grupper så skulle vi si et hint til dem hvor godteriet lå! Jeg og Ella fikk litt hjelp av mamma, for å komme på hvor godteriet kunne ligge. Mamma kom på at det kunne ligge i ovnen.:D haha!
Snakkes!<3

1

Hallo alle sammen!
Min bestevenn Ella skal være med i selskapet til lillesøsteren min! Vi har ansvaret for å lage skattekart, og gjemme godterier!
Nå skal vi lage skattekart, også skal vi gå ut å gjemme det!
Jeg skal ta masse bilder av kakene og maten. O.s.v...
Snakkes!

0

0

0

0

1

0

0

1

0

0

0

0

1

Heii<3
Srry for at jeg ikke har lagt ut bildene før nå, men her kommer bildene!;)
Bildene kommer i flerne innlegg, fordi de pleier å bli slettet!

0

Hallo alle sammen!
Min bestevenn Ella skal sove hos meg til imorgen!
Imorgen skal lillesøsteren min Thereia feire 7-års-dagen sin med noen venner, og da skal jeg og Ella servere mat! Tar bilde av outfiten imorgen med Ella, før gjestene kommer! Men, jeg skal ta mange bilder imorgen i selskapet imorgen!
Vi har spist litt godteri og drukket 1 glass brus!
Ella og jeg har laget bursdagsbarn til Theresia!
Men nå skal vi legge oss!;)
Snakkes

0

Hallo alle søtinger!
Nå venter jeg på min bestevenn Ella, fordi jeg skal være med hun,lillesøsterene hennes og mammaen hennes til byen! Jeg har bare med 50kr, fordi jeg var liksom på shopping igår og. Jeg tror at jeg tar innkjøpene i samme video, men jeg filmer innkjøpene idag, ogaå kommer videoen ut i dag, eller i morgen!;)
snakkes!<3

2

Hallo alle sammen!
Nå har jeg nettopp dysjet, også har keg kledd meg og stelt meg på håret!
Planer for dagen idag er at jeg kanskje skal være med min bestevenn Ella! Også skal jeg stå i en løft for å bare prøve! Haha, jeg har høydeskrekk!:D
Men nå skal jeg spise frokost!;)
Haha, måtte bare ha et bilde!

Snakkes<33

0

Hallo alle sammen!
Idag så har jeg vært på solen, og bare hatt fag. Så kom jeg hjem, og da måtte jeg bare legge fra meg sekken og finne penger til tastasenteret! Så sykler jeg opp til Lillan, også ventet vi der på Ella, og når hun kom så gikk vi til Tastasenteret!
Jeg kjøpte egentlig ikke så mye, men det betyr vell ikke så mye!
Jeg tok masse bilder av når vi var på tastasenteret, men de legger jeg ut imorgen.
Jeg gikk kjem fra tastasenteret ca klokken 10 over halv 6, og når jeg kom hjem då måtte jeg egentlig bare stelle meg, siden jeg skulle være med Mormor til Betlehem..! Der spiste vi, hadde leker og spill nede i kjelleren, og hadde loddtrekning, eller hva det heter. I loddtrekningen så har du noen årer, og der står det bare tall, og hvis han roper opp foreksempel 238, og du har det, så får du den gevinsten,(ganske gøy)! Det jeg vant var bare en Ole Brum bamse, hahha:D, men bredere enn ingenting hvertfall!
Men nå skal jeg legge meg, er bare så sliten for denne dagen!!
Snakkes mere imorgen, når jeg har stått opp!;)
Random bilde!<3 i love you Justin Bieber<33

0

0

God morgen alle sammen!
Nå har jeg nettopp våknet, nå skal eg kle meg og stelle meg, og spise frokost.
Idag skal jeg til tastasenteret med Ella rett etter skolen, jeg skal ta bilder av hvilken butikker vi var på også skal jeg filme innkjøpsvideoen imorgen. Også legger jeg eller Ella den ut.
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!
Sorry for bare 2 innlegg idag, men det er derfor jeg har stresset i hele dag med K&H lekseprosjektet som skal leveres imorgen. Men det kommer flere innlegg imorgen.
Imorgen skal jeg på tastasenteret med Ella, fordi jeg kjøpe bursdagsgave til lillesøsteren min fordi hun har bursdag på Mandag, men hun skal feire den på søndag med vennene hennes fra skolen på søndag!
Legger ut innkjøpsvideo på lørdag eller søndag av det jeg kjøpte på tastasenteret imorgen!

Snakkes<3

0

Helluen alle sammen!
idag så har jeg vært på skolen!
Idag så har vi hatt:
Hver torsdag så har vi gym klokken 8.
Idag så jogget vi i 5 minutter, også hadde vi styrketrening også helt til slutt så hadde vi kanonball. Så gikk vi ned i garderoben å dysjet og kledde på oss!
Når vi kom opp til klasserommet så hadde vi samfunnsfag, og etter det så gikk jeg å hentet melk, også spiste vi. Så gikk vi ut klokken 11 og da var jeg med Ella,Annique,Astrid,Aurora og Lillian. Vi snakket egentlig bare. Så ringte det inn klokken 12, og da hadde vi Matte og RLE. Så sluttet jeg klokken to, og da skulle jeg rett på foreldresamtale med mamma og broren min. Og der snakket vi egentlig bare om fag og prøver jeg har hatt. Så kom jeg hjem klokken 2, og da satt jeg meg rett ned i sofaen for å jobbe på K&H leksen som skal leveres imorgen på pc..! Ig rett før det var middag, så ble jeg ferdig! Finaly!!;)
så spiste jeg middag, vi hadde tomatsuppe med makaroni i og egg i!
Men nå skal jeg gå ned til bestevenninnen til lillesøsteren min Theresia for å hente Theresia og lillebroren min Nataniel!
snakkes!!<3

0

0

Hallo alle sammen!
Nå spitter jeg å spiser frokost! Etterpå skal jeg spille på ipaden til klokken blir 07:40, så går jeg opp til gymsalen. Vi skal ha gym. Jeg legger ut outfiten for idag og 10minutter!;)
Snakkes<3

1

Hallo alle sammen!
Jeg tok dessverre ingen bilder når jeg var hos Lillian, unntatt av isene da! Men jeg kan legge ut bilde av isene hvertfall!
Nå har jeg nettopp dusjet! Imorgen er det gym klokken 8..
Det siste bildet er fra igår!
Snakkes mere imorgen etter skolen!

1

Hallo alle smmen!
I dag så hadde vi 20min med engelsk, og 20 min med matte. Idag skulle 7.trinn på konsert i det nye konserthuset i byen, konserten begynte klokken 09:45-11:00. Når vi kom opp til skolen igjen, så måtte vi bare begynne å spise matpakken, også gikk vi ut halv 12, og da var jeg med Ella,Astrid,Lillian, Aurora og Annique, vi hadde tikken på noen humper. Når vi kom inn så stod rollene og gruppene til musikalen vi skal ha, jeg og Ella ble dansere med mange andre!
Etter det så hadde vi norsk, og etter det så hadde vi naturfag!
Etter skolen så ble jeg med Aurora hjem, fordi vi skulle gjøre samme lekse(K&H)! Aurora skulle på foreldrekonfiranse, så jeg gikk når hun måtte gå.
Når jeg hadde gått fra Aurora, så syklet jeg bort til Lillian, for å være med hun. Jeg gjorde ferdig matteleksen, imens Lillian lese noen blogger. Etter det så gikk vi ned for å spise pølser. Men nå skal vi ut å hoppe på tampolinen, og etter det skal vi spise 2 iser hver. Jeg skal ta noen bilder av når vi hopper på trampolinen, og bilde av isene, selvfølgelig!
Snakkes!<3

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits