2
Denne filmen har jeg, Astrid, Aurora og Ella laget!! 
Håper dere liker den!!
video:marerittet


Hva synes dere??

0

Hei bloggen!??
Denne uken har vi bare hatt musikaløving, også hadde vi generalprøve idag klokken halv 1.
Jeg er danser med en gjeng!
I kveld er det forestilling for foreldre og folk som er i familien vår, og i mogen er det forestilling for andre som er foreksempel naboer eller venner. De som skal bli sminket av sminkegruppa skal møte opp klokken 17:15 for å bli sminket, og alle de andre skal møte opp 17:30. Mamma skal filme med kameraet hennes+ ta noen bilder!?? Så jeg skal legge inn videoene og alle bildene på pc-en, også kan jeg legge de ut på bloggen en eller aen gang når jeg får tid!;)
Men nå sitter jeg bare i stuen og kjøler meg ned med en god og en kald kroneis, fordi jeg ble veldig varm etter forestillingen.
Så må jeg jo gå igjen om 2 timer!
Loveyou Justin bieber?
Hvis du vil se på musikalen imorgen så bare kom, hvis du vil lese mere om det så stikk innom bloggen her: Www.densistedagen.blogg.no, og + stikk innom bloggen til min besteveninne Ella: Www. Seenfilm.blogg.no!<3
Ps; husk å kommenter til må gjøre videoen!!?????
Snakkes???

1

Hallo alle sammen!??
Nå har jeg nettopp stått opp, siden storebroren min skal reise til Kristiansand(dyreparken) idag. Han skal overnatte der, men ikke i dyreparken da. De skal gå å se på dyrene også skal de sikkert se hvor de skal sove. Han heter hvertfall Mathias Alexander?!
Dere ser vell overskriften; Tomorrow! Ja, imorgen er det musikal, det er generalprøve for 1-6 klasse på scenen vår. Også på onsdagskvelden kommer foreldre, besteforeldre og andre familier til folk som skal opptre+ gamle lærere!?? På torsdag kommer andre, og hvis du vil komme på denne torsdagen for å se på musikalen til 7. Trinn, så kan du bare det...!??? Men hvis du vil lese mer om musikalen så kan du lese på denne bloggen her; Www.densistedagen.blogg.no?
Håper at mange vil komme????
Og husk: kommenter til må gjøre videoen!!??
Blogges mere etter skolen!????
Loveyou Justin Bieber??

0

Hallo alle sammen!?
Srry for dårlig oppdatering i det siste, men det er derfor jeg har stresset sånn med et geografi prosjekt som jeg skal være ferdig med til denne onsdagen som kommer. Jeg er nesten ferdig med det, jeg mangler bare å skrive om 2 verdensdeler til også skal jeg skrive om et fattig og et rikt land i de 2 verdensdelene.
Men snart skal jeg ta bussen med en av søsknene mine ut til Betlehem, jeg må ta bussen med en av søsknene mine fordi det er ikke plass til alle i bilen. Vi skal i bursdag til mormor og morfaren våres på Betlehem med hele familien dis.
Jeg skal ta bilde av outfiten når jeg kommer hjem,også skal jeg ta litt bilder og.
Snakkes??

2

God morgen søtnosene mine!???
Jeg tid opp for ca. 2 timer siden. Jeg har spist frokost, stelt håret, vasket fjeset mitt og kledd på meg.
Nå sitter jeg egentlig bare i stua i stofaen og blogger, og etter dette innlegget skal jeg spille hay day.
Jeg tenkte å legge ut bilde av outfiten!;)
Buksen; Wow
Singlette; Cubus
Topp; Cubus
Sokker; H&
Srry for dårlig kvalitet på bildene!!????
Snakkes?
Hva synes du om outfiten??
Spiller du hay day???

0

Hallo igjen alle sammen!
Vi spiste middag for 30 minutter siden. Vi spiste terteskjell.
Det ble en veldig sen middag idag.
Snakkes!<3
Liker du terteskjell?
Hva hadde du til middag idag?<3

0

Hallo bloggen!
Srry for lite blogging i det siste, men jeg skal skjerpe meg, jeg lover dere det!! Jeg har ikke blogget i de siste dagene fordi dagene har vært så stress, også har jeg ikke hatt bloggelyst!!
Men somsagt skal jeg skjerpe meg. Jeg skal minst blogge 3 innlegg til dagen!!
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!??????
Idag er det jo 17.mai, og nå tenkte jeg å fortelle om 17.mai dagen min.
Så idag måtte vi stå opp litt tidlig for å stelle håret, spise frokost og ta på bunaden på oss. Også skulle jeg møte klassen min med Skagenkaien senest klokken 09:50, altså 10 på 10. Når jeg, lillesøsteren min Julie og lillesøsteren min Mira Maria Theresia var ferdig stelte med å ha på bunaden våres og hadde blitt stelt på håret. Så kjørte Jone oss ned til byen for å få oss inn i barnetoget. Når vi kom ned på Skagenkaien så tok vi litt bilder også sa vi gratulerer med dagen til folk i klassen våres. Så begynte barnetoget å gå, og da begynte vi å synge noen sanger, også var det mange, bare ikke alle på en gang. Bare en person som gjorde det fra klassen vår, ropte: Gi meg en B- gi meg en Y- gi meg en F- gi meg en J- gi meg en O- gi meg en R- gi meg en D, Ka blir det? Byfjord- hørte ikke, byfjord, en gang til- Byfjord- hakk i platen- Byfjord ,Byfjord, Byfjord, Byfjord. Også sluttet barnetoget på Stavanger stadioen, og da kom storebroren våres å hentet oss. Så kjørte vi hjem, og når vi kom hjem så skulle vi med en gang gå opp til skolen.. Og der var det aktiviteter, salg av pølser, kaker, kaffe, kake, o.s.v.. Så måtte vi gå hjem klokken 10 over halv 1, fordi vi skulle gå å se på russetoget. Og etter det så kjørte vi til mormor og morfar, og nå har vi spist middag, dessert, og nå skal vi spise kake. Nammi<3
Så skal vi kjøre hjem i ca. 6 tiden, og da skal jeg bare slappe av.. Og hoppe på trampolinen.
Jeg har tatt noen bilder fra dagen idag, men de deler jeg med dere senere idag/kveld..<3
Gratulerer med dagen alle sammen???
Snakkes senere når vi har komt hjem!???
Hvordan har din dag vært idag??
Ps: Kommenter til Må Gjøre Videoen!??
Loveyou Justin bieber???

0

Hallo alle sammen!
Jeg spiste kveldsmat for 1 time siden, men nå ligger jeg å skal legge meg til å sove øyeblikk. Jeg er bare så sykt trøtt og sliten for denne dagen..!
Blogger mere før jeg går til skolen imorgen!
Jeg tok meg en herlig dysj klokken halv 8!
Snakkes<3

Ut

2

Hallo alle sammen<3

Nå sal jeg ut å hoppe på trampolinen..

Jeg er erdig med alle leksene, men jeg mangler bare å skrive på prosjektene mine.

Snakkes<3

 

0
video:zeliha skills


Haha glad i deg Zeliha!! We will always be best friends!!

- Ella

10
video:m gjre video

Kommenter!!!

2
Her kommer innskjøps videoen fra da jeg og mamma var på Tasta senteret!
video:zeliha


Håper dere liker den!

0

Hallo alle sammen!
Igår så var det jo finale mellom Siri og Eirik i idol. Den som vant mellom Siri og Eirik var Siri!! Jeg synes at hun var så flink og fortjente å vinne. Hun har bare en nydelig sangstemme.Eirik var mer sånn rockete, for å si det sånn så liker jeg ikke rock i det hele tatt!??
Så nå er idol ferdig for i år.
Snakkes?
Hvem heiet du på av Siri og Eirik??

0

Hallo alle sammen!
Idag så var jeg på Tastaveden fotballbane og der så jeg på når bestevenninnen min Ella spilte kamp med laget hennes(VBK), den første kampen begynte klokken 13:00 også sluttet kampen klokken 13:55. Det var 2 kamper, men VBK vant bare mot austrått(5-0), så tapte VBK mot vikig.
Så sluttet 2 kampen klokken 16:00, og da gikk jeg hjem også slappet jeg egentlig bare av, så gikk jeg opp til Annique(en i klassen min) for å være med hun og Malin i klassen min.
Vi spilte litt minecraft, også gikk vi opp på rommet til Annique, og der sminket Malin og Annique meg, også lakker Malin og Annique neglene mine.
Jeg kan legge ut bilde av neglene mine og!;)
Annique lakket høyre og Malin lakket venstre.
Så gikk jeg hjem, også tok jeg på meg pysjamasen min også gikk jeg ned og lagen 1 potetkake til meg og lillesøsteren min Mira Maria Theresia. Nå sitter mamma, Mathias(storebroren min) og jeg i stua og ser på idol. Idag så er det jo finale på idol, det er bare Siri og Eirik igjen. Heia Siri!!
Første bilde er av det Annique lakket, og det andre bilde er av det Malin lakket!;)
Snakkes<3
Hvem heier du på på idol?
Hva synes du om bildene?

0

God morgen alle søte lesere!
Jeg stod opp for ca.1time siden. Jeg har sist frokost, jeg kan legge ut bilde av hva jeg spiste til frokost senere, og nå sitter jeg i stua i en sofa under et teppe i pyjamasen og ser på tv. Jeg synes at det er deilig å gå i pyjamas litt lenge..
Snakkes!<3
Loveyou moree Justin Bieber<33

0

Hallo alle sammen!
Nå har jeg kledd meg godt med ull og gode klær, fordi jeg skal være med Ruth Elise i stallen!;)
Ruth Elise og moren hennes kommer og henter meg om 20minutter.
Jeg skal ta noen bilder også deler jeg de med dere når jeg kommer hjem igjen( midt utpå dagen)!
Snakkes<3

0

Hallo alle sammen!
Jeg vil bare beklage for at det har vært dårlig blogging i det siste, men det er derfor jeg har vært på hyttetur med naboene mine på Søgne med lillesøsteren min Mira Maria Theresia. Men nå skal jeg skjerpe meg, det lover jeg dere!
Idag så skal jeg kanskje være med venninnen min Ruth Elise i stallen, men hvis jeg ikke skal bli med Ruth Elise i stallen skal jeg være med venninnene mine...!
Men nå skal jeg stå opp, stelle meg og reie opp i sengen min.
Så skal jeg spise frokost.
Snakkes?
Loveyou moree Justin Bieber????

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits